Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posete prezentacije.
Prihvati i nastavi
DIZAJN

Veličina za sve

Iako istaknutom ponudom prostora postavlja standarde u svom segmentu, SEAT Alhambra spolja gledano pre svega zrači dinamikom i sportskim duhom. Tek u unutrašnjosti ona otkriva svoju jedinstvenu fleksibilnost i impresivnu ponudu prostora. Dovoljno prostrana za do 7 osoba i do 2.430l zapremine prtljažnika čine je neprevaziđenim vozilom.

SPOLJAŠNJOST

Sport za cijelu porodicu

Već kada se posmatra spolja, SEAT Alhambra otkriva svoj dinamičan karakter. Skladne proporcije, jasne linije i markantna kućišta točkova daju joj snažnu pojavu i jedinstven sportski izgled u klasi monovolumena. Sa svojom haubom motora u obliku strijele, maskom hladnjaka tipičnom za marku i maskom odbojnika, Alhambra jasno sledi jezik dizajna marke SEAT.

TOČKOVI

Novi krug

Dodatak u vidu Aluminijumskih naplataka je svakako jedan od efikasnih načina da poboljšate izgled vozila. 

SPEKTAR BOJA

Raspoložive boje

Ostalo
UNUTRAŠNJOST

Izgleda zabavno

Osnova uređenja enterijera bila je inteligentna i krajnje varijabilna konfiguracija sjedišta - u modelu Alhambra može da se smjesti 5 do 7 osoba. A ako zatreba više prostora za odlaganje, nije potrebna demontaža sjedišta drugog ili trećeg reda, niti sjedišta suvozača; umesto toga moguće ih je jednostavno preklopiti i upustiti u pod vozila pomoću "Easy-Fold" sistema. Sa 5 sjedišta zapremina prtljažnika je 955l a sa spuštenim zadnjim sjedištima do 2.430l.

"EASY-FOLD" sistem

32 različite varijacije

Svih 6 sjedišta u modelu SEAT Alhambra imaju mogućnost preklapanja zahvaljujuću "EASY-FOLD" sistemu. Unutrašnji prostor može se kombinovati u ukupno 32 varijacija.

 

2.430l

Zapremina prtljažnika

6

Sjedišta

Preklapanje sjedišta
PANORAMA-KROVNI-PROZOR

Pustite sunce u kabinu

Električni  Panorama-krovni-prozor na pritisak dugmeta pustiće u unutrašnjost modela SEAT Alhambra svježinu i sunčeve zrake. To je idealna oprema za letnja porodična putovanja i za lepo vreme u vašem vozilu.

DETALJI

Više stila, više supstance

Komandna tabla:

Sve što je potrebno, je pred očima

Panorama-krovni-prozor:

Pustite sunce i svjež vazduh u kabinu

Prednji farovi:

Bi-Xenon-svjetla osvjetljavaju put

Unutrašnjost:

Udobno se smjestite u model SEAT Alhambra

Alhambra:

Modernija nego ikad, skoro nikad

Retrovizori:

Elekro podesivi retrovizori sa grijačima

Prtljažnik:

Bezbroj kombinacija za Vaš prtljag