Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posete prezentacije.
Prihvati i nastavi
SEAT Originalna dodatna oprema®

Za Vaš jedinstveni SEAT

Neka vaša  SEAT Alhambra bude baš posebna: sa SEAT Originalnom  dodatnom opremom® možete kombinovati sportske, praktične ili dekorativne detalje koji će najviše odgovarati vama i vašoj SEAT Alhambri.

TRANSPORTNE OPCIJE

Siguran prtljag

POPREČNI RAZDJELNIK

Poprečni razdjelnik će odvojiti putnički dio i dio za prevoz stvari. Veoma lako se može postaviti ili ukloniti po potrebi. 

DUPLO DNO

Sa duplim dnom u modelu SEAT Alhambra imate optimalan prostor za prtljag a ravno dno obezbjeđuje veliku udobnost čestog korišćenja.

PODLOGA ZA PRTLJAŽNIK

Praktična i otporna podloga za prtljažnik uklapa se savršeno u predviđeni prostor a viši nivo ivica spriječiće  skupljanje trunja i ostataka. Otporna je na kisjeline, lako periva i sprječava klizanje predmeta.

TRANSPORT

Rješenje za svaki prtljag

Idete na odmor ili se bavite sportom: SEAT Alhambra ima transportna rješenja za sve stvari koje su Vam važne. Poprečni krovni nosači predstavljaju osnovu svih ostalih specifičnih dodataka. 

Performanse

Sportski karakter

Istaknite sportski karakter Vašeg vozila: SEAT Originalna dodatna oprema® ima puno mogućnosti. Sportske pedale, aerodinamički kitovi i sportske naljepnice i još mnogo toga da srce sportiste brže zakuca.

LAKOMETALNI NAPLACI

Od elegantne do sportske

Bilo da više volite sportski ili elegantan izgled svog vozila  SEAT Originalna dodatna oprema® ima rješenje za svaki ukus.

INFOTAINMENT

Tehnika, poslednje generacije

Najmodernija tehnologija se nalazi i pod haubom i u unutrašnjosti nove SEAT Alhambre. Obezbjeđena je povezivost sa vašim pametnim telefonom, možete se usredsrediti na vožnju i u isto vrijeme obavljati telefonski razgovor. Navigacioni sistem će vam prikazati najkraći put do željene destinacije.

Zaštita

Dobro zaštićena

Da vaša SEAT Alhambra što duže izgleda kao nova, iako ste već prešli puno kilometara sa njom, u ponudi su pokrivke prtljažnog prostora, patosnice i zavesice blatobrana.

DODATNI ELEMENTI

Elegantna pojava

Dovoljan je jedan pogled na model SEAT Alhambra da biste shvatili da je potpuno drugačija od svih. Njen stil i dizajn je čine jedinstvenim porodičnim monovolumen vozilom.  SEAT Originalna dodatna oprema® nudi posebne pokrivke retrovizora u boji hroma koje još više ističu njen karakter.

BEZBJEDNOST

Sigurni na putu

Sigurnost jedna je od najvažnijih stvari za nas, zato mi u SEAT Originalnoj dodatnoj i sigurnosnoj opremi ne pravimo kompromise. To važi kako za dječija sigurnosna sjedišta tako i za lance za snijeg.