Ovaj sajt koristi kolačiće (eng. Cookies) za bolje korisničko iskustvo. Koristeći našu web stranicu, slažete se sa korišćenjem kolačića.
Prihvatite i nastavite
SEAT originalna oprema®

Za Vaš jedinstveni SEAT

Neka vaša  SEAT Alhambra bude baš posebna: sa SEAT Originalnom dodatnom opremom® možete kombinovati sportske, praktične ili dekorativne detalje koji će najviše odgovarati vama i vašoj SEAT Alhambri.

Transport

Rješenje za svaki prtljag

Idete na odmor ili se bavite sportom: SEAT Alhambra ima transportna rješenja za sve stvari koje su Vam važne. Poprečni krovni nosači predstavljaju osnovu svih ostalih specifičnih dodataka.

Zaštita

Dobro zaštićena

Da vaša SEAT Alhambra što duže izgleda kao nova, iako ste već prešli puno kilometara sa njom, u ponudi su pokrivke prtljažnog prostora, patosnice i zavjesice blatobrana.

Transport

Bezbjedan prtljag

POPREČNI RAZDELNIK

Poprečni razdjelnik će odvojiti putnički dio i dio za prevoz stvari. Veoma lako se može postaviti ili ukloniti po potrebi.

DUPLO DNO

Sa duplim dnom u modelu SEAT Alhambra imate optimalan prostor za prtljag a ravno dno obezbjeđuje veliku udobnost čestog korišćenja.

PODLOGA ZA PRTLJAŽNIK

Praktična i otporna podloga za prtljažnik uklapa se savršeno u predviđeni prostor a viši nivo ivica sprečiće skupljanje trunja i ostataka. Otporna je na kisjeline, lako periva i sprečava klizanje predmeta.

Bezbjednost

Sigurni na putu

Sigurnost jedna je od najvažnijih stvari za nas, zato mi u SEAT Originalnoj dodatnoj i sigurnosnoj opremi ne pravimo kompromise. To važi kako za dječja sigurnosna sjedišta tako i za lance za snijeg.

Infotainment

Tehnika, poslednje generacije

Najmodernija tehnologija se nalazi i pod haubom i u unutrašnjosti nove SEAT Alhambre. Obezbjeđena je povezivost sa vašim pametnim telefonom, možete se usredsrediti na vožnju i u isto vreme obavljati telefonski razgovor. Navigacioni sistem će vam prikazati najkraći put do željene destinacije.

Želite više informacija o modelu SEAT Alhambra?