Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posete prezentacije.
Prihvati i nastavi

Alhambra

Pogon na sve točkove

4DRIVE

NOVO

Full-Link Tehnologija
DIZAJN

Savršeno odgovara

SEAT Alhambra je u svakom pogledu veličina. Spoljašnjost, unutrašnjost i naravno dizajn. Dizajnirana je tako da se razlikuje od ostalih modela u svojoj klasi. Sa svojim čistim konturama, prednjim dijelom u obliku strijele i prednjom maskom, Alhambra je karakterističan SEAT.

TEHNOLOGIJA

Tehnika za cijelu porodicu

SEAT Alhambra nudi bogatu tehnološku opremu i pruža veliko zadovoljstvo. Puno aktivnih i pasivnih sistema bezbjednosti i zabavne opreme učiniće svako putovanje sa porodicom udobnim i zabavnim iskustvom. Putevi vas čekaju!

Navigacioni sistem
Sedište vozača sa funkcijom masaže
Bi-Xenon-prednji farovi
Parking asistent
BEZBJEDNOST

U najboljim rukama

Dobro je znati da imate podršku, posebno kada je riječ o bezbjednosti tokom vožnje. SEAT Alhambra je opremljena brojnim aktivnim i pasivnim sistemima bezbjednosti. SEAT Alhambra je član porodice na kojeg se možete oslovniti.

7 Vazdušnih jastuka
Detekcija zamora vozača
Detekcija slepog ugla
Prepoznavanje saobraćajnih znakova
ŽIVOTNA SREDINA

Manje emisije, više snage

Ecomotiv motori, kombinuju malu potrošnju i odlične performanse. Za doprinos očuvanju životne sredine tu su i start-stop sistem i kočioni sistem sa rekuperatorom energije. Na pravom smo putu koji kombinuje održivost i užitak u vožnji.

DODATNA OPREMA

Sve potrebno i još ponešto?

U modelu SEAT Alhambra ima puno prostora za sve što Vam je potrebno ali ima i prostora za specifičnu dodatnu opremu, koja se može potpuno prilagoditi potrebama Vaše porodice. 

SERVIS

U najboljim rukama

Želimo da uživate u potpunosti u modelu SEAT Alhambra. To uključuje i uslugu našeg efikasnog i kvalitetnog servisa. Dobar je osjećaj kada znate da se Vaša SEAT Alhambra nalazi u najboljim rukama.