Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posete prezentacije.
Prihvati i nastavi
TEHNOLOGIJA

Više prostora za umjetnost

SEAT Alhambra nudi bogatu tehnološku opremu i pruža veliko zadovoljstvo. Puno aktivnih i pasivnih sistema bezbjednosti i zabavne opreme učiniće svako putovanje sa porodicom udobnim i zabavnim iskustvom. Putevi vas čekaju!

SEAT MEDIA SYSTEM PLUS

Muzika za vožnju

Sve je na ekranu: Media System Plus sa 6,5˝- ekranom u boji,CD/MP3-Player sa SD-čitačem kartica i USB-ulazom u vašoj SEAT Alhambri. Da omiljena muzika zvuči savršeno tu je i 8 zasebnih zvučnika.

Bi-Xenon-prednji farovi

Svijetla tačka

Opcioni Bi-Xenon-prednji farovi sa LED dnevnim svjetlima pored toga što izgledaju sjajno, svjetliji su, jačeg intenziteta i energetski efikasniji od standardnih. Svjetlost koju obezbeđuju približna je dnevnoj svjetlosti.

SJEDIŠTA SA FUNKCIJOM MASAŽE

Relaksacija pod Vašim prstima

Za vrhunsku udobnost na putu opciono su raspoloživa sjedišta sa funkcijom masaže i grijanja. Mehanička masaža na sjedištu vozača oslobađa donji deo leđa napetosti i poboljšava cirkulaciju u nogama. Ukratko da se osjećate opušteno.

PARKING ASISTENT

Vaš lični parking asistent

Sa parking asistentom SEAT Alhambra manevriše automatski zauzimajući najpovoljniji ugao u odnosu na parking prostor. Ako više volite da sami parkirate vozilo, kamera za vožnju unazad će se automatski aktivirati kada vozilo krene unazad.

ISTAKNUTI DETALJI

Bezbjednost je Vaša udobnost

1
2
3
4
1
KESSY sistem

Automatsko otključavanje i zaključavanje vrata bez potrebe da uzimate ključ u ruke. Jednom kada priđete modelu SEAT Alhambra na 1.5 m razdaljine vrata će se sama otključati.

2
ADAPTIVNA KONTROLA OSLANJANJA

Zasebni senzori analiziraju uslove vožnje i podloge i podešavaju oslanjanje za optimalne uslove. Da bi se obezbedila takva udobnost SEAT Alhambra poseduje individualno podešavanje oslanjanja.

3
EASY-FOLD-SISTEM

Ako zatreba više prostora za odlaganje, nije potrebna demontaža sjedišta drugog ili trećeg reda, niti sjedišta suvozača; umjesto toga moguće ih je jednostavno preklopiti i upustiti u pod vozila pomoću "Easy-Fold" sistema. Na taj način možete da prevozite koji god teret želite, čak i dugačke predmete.

4
PRENOS DVOSTRUKA SPOJNICA

Dvostruka spojnica DSG kombinuje udobnost i dinamičnost. Promijenite sami stepen prenosa ili pustite da automatika izabere najbolji stepen prenosa.

ELEKTRIČNA KLIZNA VRATA

Otvoreno za sve

Velika klizna električna vrata sa obje strane modela SEAT Alhambra omogućavaju lak ulazak i izlazak iz vozila. Sa sistemom "KESSY" ne morate čak ni ključ da koristite a vrata će se automatski otvoriti sama.

START-STOP-SISTEM

Samo se opustite

Start-Stop-Sistemem će uticati povoljno na smanjenje potrošnje i emisije CO2. Kada je vozilo u tsnju mirovanja, motor će se ugasiti. U trenutku kada pritisnete pedalu kvačila, motor će se pokrenuti automatski. Tako utičemo na životnu sredinu i Vaš budžet. 

4DRIVE

Spremni za put

Sa pogonom na sve točkove 4Drive  SEAT Alhambra je pouzdana na svim podlogama i u svim vremenskim uslovima. Čak i u komplikovanim situacijama SEAT Alhambra je veoma stabilna i udobna.

MOTORI

Šta Vas pokreće?