Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posete prezentacije.
Prihvati i nastavi
bezbjednost

Za hrabre pokrete.

Ne postoji dovoljno bezbjedno. Zato je svaki dio novog modela SEAT Arona dizajniran sa pripritetom vaše bezbjednosti. Za vašu zaštitu i zaštitu onoga što vam je najvažnije. Hrabrost dolazi iz spoznaje šta ste u stanju.

detekcija slijepog ugla

Vidite ih kako dolaze.

Uvijek pravite pokrete sa potpunom samouvjerenošću. Vaša SEAT Arona dolazi sa detekcijom slijepog ugla koji će vas upozoriti na vozila koja se nalaze iza vas prilikom promjene kolovozne trake.

ACC sa Front Assist

Ohrabrite se. Pokriveni ste.

Nova SEAT Arona ima neke specijalne pokrete. Kao Front Assist. Ako vozilo ispred vas naglo zakoči, sistem reaguje trenutno i održava bezbednu udaljenost. Adaptivna kontrola brzine pobrinuće se da se vaša brzina održava konstantno tako da možete da ostanete fokusirani i krstarite pod kontrolom.

bezbjednosne funkcije

Upoznajte put. Unazad.

Upozorenje na saobraćaj sa zadnje strane

 Ponovo se uključujete u saobraćaj? Bez znojenja. Upozorenje na saobraćaj sa zadnje strane automatski zaustavlja vozilo ako se iza vas nađe vozilo ili drugi objekat. Tako vam ostaje da se brinete samo kuda ste se uputili.

Kočenje kod višestrukog naletanja

U slučaju sudara, Kočenje kod višestrukog nalijetanja se aktivira brzinom svjetlosti i sprečava dalje sudare. Mali podsjetnik da ste pod dvostrukom zaštitom.

detekcija zamora vozača

Čak i izdržljivima treba odmor ponekad. Praćenjem ponašanja vaše nove SEAT Arone sistem može da prepozna vaš umor i predloži vam da napravite pauzu.

Hill hold kontrola

Nebo je granica.

Kako funkcioniše.

Na gradskim usponima bez brige sa novim modelom SEAT Arona. Hill Hold će spriječiti da vozilo krene unazad pri kretanju na usponu bez upotrebe ručne kočnice. 

kamera pozadi i park assist

Pametni manevri.

Krećete se unazad na uzan parking prostor? Nova SEAT Arona čini taj manevar lakim kao i kretanje napred. Kamera za kretanje unazad prikazuje putanju na prednjoj konzoli a Park Assist završava proces.

Nastavite da istražujete novi model SEAT Arona.