Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posete prezentacije.
Prihvati i nastavi
tehnologija

Uvijek napunjena baterija. Vi upravljate.

Šta želite. Kad god želite. Gde god da ste. Nova SEAT Arona ima tehniku koja će pomoći da budete povezani. Full Link, Keyless sistem, Ambijenalno svjetlo i bežični punjač.

Bežični punjač i GSM antena

Svijet se ne gasi.

Kada ste napolju i nešto radite, potrebno je da ste u kontaktu. vaš Connectivity Box sa Bežičnim punjačem za kratko vrijeme će bateriju vašeg uređaja potpuno napuniti, A GSM pojačivač će se pobrinuti da uvijek imate dobar prijem.

8" Ekran sa Full Link tehnologijom

Sada ste nezaustavljivi.

Povežite stvari koje volite, svaki dan sa svojim Full Link sistemom i 8" ekranom. Dijelite, slušajte i pratite navigaciju sa Apple Car Play™, Android Auto™ ili Mirror Link™. Jer kada vam je sve pred rukom, nebo je granica.

tehnološke funkcije

Marširajte u svom ritmu.

Keyless sitem sa heartbeat funkcijom

Ko još ima vremena za ključeve? Priđite svojoj novoj SEAT Aroni i Keyless sistem će je automatski otključati. Motor će preči u standby mod i sve što treba je da pritisnete start dugme sa heartbeat funkcijom. Gotovo.

BEATSAUDIO™

O čemu razmišljate? Klasika? Džez? Možda brzi ritam? BeatsAudio™ sa pojačalom od 300W, šest zvučnika i izuzetnim subwooferom može da se nosi sa svakom vašom željom. Pojačajte.

Senzor za kišu i svetlost

Vožnja u promenljivim uslovima? Senzori za kišu i svjetlost u novom modelu SEAT Arona automatski detektuju promjene i aktiviraju brisače ili obaraju snop prednjih svjetala u slučaju nadolazećeg saobraćaja. Znači više vremena za ono za šta ste zapravo tu.

visoko kvalitetna unutrašnjost

Preuzmite komandu. Bez napora.

Kada se nalazite u sjedištu, sve što vam je potrebno je ispred i u centru. Pritisak u pneumaticima, trenutna potrošnja goriva. Prepoznavanje zamora i Park Assist, Sve je prikazano pred vama čisto i intuitivno.

visoko kvalitetna unutrašnjost

Preuzmite komandu. Bez napora.

Kada se nalazite u sjedištu, sve što vam je potrebno je ispred i u centru. Pritisak u pneumaticima, trenutna potrošnja goriva. Prepoznavanje zamora i Park Assist, Sve je prikazano pred vama čisto i intuitivno.

SEAT profili vožnje

Promjenite stil.

Ko želi da mu se kaže kako da vozi? SEAT Drive Profil se prilagođava vašem stilu. Više snage? Tvrđa suspenzija? Sport ili Eco? Vaša Arone je individualna poput vas. Dobri pokreti.

motori

Snaga hrabrima

1.6 TDI

(95 KS)

1.6 TDI

Kapacitet, Litar/cm3 / cm³: 1598

Prečnik klipa / Hod, mm: 79.5/80.5

Maksimalna snaga, kW (KS) pri 1/min: 70

Maksimalni obrtni moment, Nm pri 1/min: 250

Kompresija: 16.2

Maksimalna brzina, km/h: 172

Ubrzanje od 1-100 km/h, s: 11.9

Potrošnja goriva, l/100 km; Kombinovano: 4.0

CO2 Emisija, g/km; Kombinovano: 105-106

Klasa efikasnosti:

Nastavite da istražujete novi model SEAT Arona.