Ateca

Na zahtjev sa
4DRIVE
Na zahtjev sa
4DRIVE

4Drive tehnologija pogona na svim točkovima, uvijek bezbjedni i opušteni na putu - u svim vremenskim uslovima i na bilo kom terenu

Novo
Full-Link Tehnologija
Novo
Full-Link Tehnologija

Hands-free tehnologija koja mogužava da povežete vaš uređaj sa Apple CarPlay™ ili Android Auto™.

Senzor
Otvaranje prtljažnika
Senzor
Otvaranje prtljažnika

Vrata će se automatski otvoriti kada nijeste u mogućnosti da koristite ruke.

Garancija
5 godina garancije
Garancija
5 godina garancije

Dobra vožnja sa 5 godina garancije za sve modele!

Oprema

Dizajn

Izgled samouvjerenosti

SEAT Ateca nastupa samouvjereno sa svojim dinamičnim stilom i prepoznatljivim oštrim linijama. U unutrašnjosti sve je dizajnirano tako da svakodnevnu rutinu pretvori u najveće zadovoljstvo. Ergonomski dizajnirana centralna konzola i prostranost čine da ovaj SUV model prevazilazi sva očekivanja.

Detalji

Pun sjajnih detalja

Svi spoljašnji i unutrašni detalji novog modela SEAT Ateca svakodnevnu rutinu pretvaraju i niz posebnih iskustava. Inovativne tehnologije i prepoznatljiv dizajn novi SUV pretvaraju od običnog u jedinstveni.

19" lakometalni točkovi

Lakši i atraktivniji sa boljim performansama.

Linije pozadi

Prepoznatljiv dizajn, nepogrešivo SEAT.

Orijentacija na vozača

Ergonomski dizajnirana centralna konzola.

Full LED glavna svetla

Svetlija i efikasnija.

Tehnologija

Dobre ideje

Neka vaše dnevne rutine i urbano iskustvo uz pomoć napredne tehnologije budu opuštenije i zabavnije. SEAT Full-Link Tehnologija omogućava Vam da povežete svoj pametni telefon i koristite svoje aplikacije tokom vožnje. Na raspolaganju je i port za bežično punjenje uređaja tako da je Vaš telefon uvijek spreman za upotrebu.

Tehnologija

SEAT 4DRIVE

Sa 4Drive tehnologijom pogona na svim točkovima, uvijek ste bezbjedni i opušteni na putu - u svim vremenskim uslovima i na bilo kom terenu. Uključite off-road i snežni režim vožnje i učinite svoje dnevne vožnje odličnim.

Bezbjednost

Bezbjednost na putevima

Za bezbjednost na gradskim ulicama poseban zanačaj imaju predvidljive situacije koje SEAT Ateca čini jednostavnima i rutinskim. Sa asistentom za gradske gužve i detekcijom slijepog ugla česta promena kolovozne trake je mnogo bezbjednija. *Dostupno samo uz DSG

Snaga i efikasnost

Efikasnost sa dobrim osjećajem

Vaše putovanje na posao je postalo zadovoljstvo. Nova SEAT Ateca kombinuje izuzetnu efikasnost i moćne performanse. Veoma niska potrošnja uz veliki obrtni moment i motor od 140kW (190KS)  čini je veoma dinamičnom i preciznom na svim tipovima terena.

Dodatna oprema

Praktični dodaci

Uz veliku ponudu SEAT originalne dodatne opreme model SEAT Ateca možete potpuno prilagoditi svojim potrebama bez obzira da li Vam je potrebna veća udobnost ili praktična rješenja za transport.

Dobitnik nagrade

"Best Buy Car of Europe 2017"

Novi model SEAT Ateca osvojio je jednu od najtraženijih nagrada u evropskoj automobilskoj industriji, nagradu "Best Buy Car of Europe 2017". 31 specijalistički novinar izabrao je prvi SEAT SUV za pobjednika.

Želite više informacija o modelu SEAT Ateca?