Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posete prezentacije.
Prihvati i nastavi
BEZBJEDNOST

Opušteno kroz grad

SEAT Ateca poseduje zavidne bezbjednosne karakteristike dizajnirane i projektovane tako da se osjećate potpuno sigurno i bezbrižno.

LED SVETLO "Dobrodošli"

Uvijek i svuda dobrodošli

SEAT Ateca je olakšala traženje vozila po mraku, Full-LED "Dobrodošli" svjetla projektuju svjetlosni krug u formi silutete SUV-a na podlogu.

Uključite "Dobrodošli" svjetlo

Uključite "Dobrodošli" svjetlo

LED SVETLO "Dobrodošli"

Uvijek i svuda dobrodošli

SEAT Ateca je olakšala traženje vozila po mraku, Full-LED "Dobrodošli" svjetla projektuju svjetlosni krug u formi silutete SUV-a na podlogu.

ASISTENT ZA GRADSKE GUŽVE

Bez zastoja

Zastoji i usporen saobraćaj znaju da budu zamorni. Sa tim je sada gotovo. "Traffic Jam" Asistent meri razdaljinu između vozila i automatski prilagođava brzinu zadržavajući kolovoznu traku. Dodatak ovome je i asistent za naglo kočenje koji će pomoći u slučaju da se vozilo previše približilo vozilu ispred a  nijeste na vrijeme reagovali.

DETEKCIJA SLIJEPOG UGLA

Sve na prvi pogled

Za bezbjednu vožnju auto putem brine poseban LED indikator u retrovizoru koji će signalizirati prillikom promene kolovozne trake ili prilikom približavanja drugog vozila. Dodatna funkcija ovog asistenta je da automatski potpuno zaustavi vozilo prilikom izlaska iz parking mjesta ako se iza nalazi drugi objekat ili prepreka.

ACC (Automatski uređaj za regulisanje brzine)

Sinhronizovana sa gradom

Duga putovanja sa nogom stalno na gasu znaju da budu zamorna? Mi mislimo da zaslužujete veću udobnost. Uređaj za regulisanje brzine održavaće zadatu brzinu i razdaljinu a na prvi dodir komandi vratiće Vam u potpunosti kontrolu.

Front Assist - nadzor prostora ispred vozila

Uvijek unaprijed

Dodatna pomoć je uvijek doborodošla. Front Assist nadzor prostora ispred vozila upozorava ako se udaljenost ismeđu vozila smanji i ako nema reakcije vozača, sistem će automatski usporiti vozilo. Zaštita za pješake će automatski zaustaviti vozilo ako detektuje pješake koji prelaze kolovoz.

POSEBNE KARAKTERISTIKE

Paket za pomoć u vožnji

ASISTENCIJA ZA KOLOVOZNE TRAKE

Sa asistencijom za kolovozne trake sistem prepoznaje kolovozna obeležja i upozorava ukoliko primeti slučajno gubljenje pravca tj. promjenu kolovozne trake. Sistem će Vas vizuelno obavjestiti o tome i pokušati blagim pokretom upravljača da Vas vrati u kolovoznu traku. 

ASISTENCIJA DUGIM SVJETLIMA

Asistencija dugim svjetlima reaguje u različitim okolnostima. Brine umesto Vas o promenama svjetlosnog snopa pritom vodeći računa da ne zaslijepi vozača iz suprotnog pravca. 

PREPOZNAVANJE SAOBRAĆAJNIH ZNAKOVA

Sa kamerom za ovu praktičnu funkciju, saobraćajni znaci biće prikazani i na info ekranu. Sistem prepoznaje znake ograničenja brzine, radova na putu i slično.

LED-TEHNOLOGIJA

Gradska svjetla

PREKIDAČ ZA SVJETLA

Osvetlite svoju svakodnevicu i svoje raspoloženje sa SEAT Ateca svjetlosnom tehnologijom poslednje generacije.