Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posete prezentacije.
Prihvati i nastavi
TEHNOLOGIJA

Dobre ideje

Nova SEAT Ateca prepuna je sjajnih ideja i inovacija koje će Vaš put učiniti bezbjednijim, zabavnijim, udobnijim i uvijek umreženim.

Indukcioni punjač

Prazna baterija? Nema problema.

Napunite bateriju bez kabla. Stavite telefon na mesto indukcionog punjača modela SEAT Ateca i baterija Vašeg uređaja biće brzo napunjena.

TOP-VIEW-KAMERA i Parking asistent

Parkiranje je postalo lako

Parkiranje vozila nije nikad bilo lakše, zahvaljujući kamerama sa uglom vidljivosti od 360 stepeni i ultrazvučnim senzorima za mjerenje rastojanja. SEAT Ateca Vas može i sama ako to želite automatski usmjeriti na parking prostor.

FULL LINK-TEHNOLOGIJA

Uvijek povezani

PROMJENA PRIKAZA

Sa Full Link-Tehnologijom  lako povežite model SEAT Ateca sa Vašim pametnim telefonom  i koristite sve Vaše aplikacije i multimedijalni sadržaj.

FUNKCIONALNOST

Mala pomoć svakodnevno

1
2
3
4
1
ELEKTRIČNA VRATA PRTLJAŽNIKA

Zahvaljujući senzorskoj kontroli otvaranja prtljažnika, vrata će se automatski otvoriti kada niste u mogućnosti da koristite ruke.

2
KEYLESS - START SISTEM „KESSY“

Automatsko otključavanje i zaključavanje vrata bez potrebe da uzimate ključ u ruke. Jednom kada priđete modelu SEAT Ateca vrata će se sama otključati.

3
OTKUCAJI SRCA

Start dugme će svjetljeti pulsirajuće u ritmu srca kad god priđete sa ključem vašem vozilu.

4
ELEKTIRIČNA KUKA

Pritiskom na dugme elektirčna kuka će se rasklopiti i pripremiti za vuču. Sa modelom SEAT Ateca uvek ste za sve spremni.

Ekonomično kroz grad

Model koji je predviđen za svakodnevne aktivnosti dolazi sa motorima koji su ne samo snažni, već i vrlo ekonomični. Nova SEAT Ateca ne žrtvuje snagu zarad ekonomičnosti već kombinuje te karakteristike za najveće uživanje u vožnji.

SEAT PROFILI VOŽNJE

Jedinstveno iskustvo u vožnji

Kada SEAT Ateca koristi prednji pogon na raspolaganju su Vam profili vožnje Eco, Normal, Sport ili Prilagođeni model. Ako se odlučite za opcionu varijantu sa 4Drive pogonom na svim točkovima, dodatno imate na raspolaganju profile "Off-road" i "Snow".

Parking grijač

Spremna za svaki dan

Unapred izaberite i definišete željenu temperaturu u vozilu. Prijatna temperatura čekaće Vas i prije nego što krenete na put.

UKLJUČITE

Parking grijač

Spremna za svaki dan

Unapred izaberite i definišete željenu temperaturu u vozilu. Prijatna temperatura čekaće Vas i prije nego što krenete na put.

4DRIVE TEHNOLOGIJA

Nezaustavljiva

PROMJENA VREMENA

Sa 4Drive pogonom na svim točkovima budite sigurni i bezbjedni na putu u svim vremenskim uslovima. Aktivirajte profile vožnje "Off-road" ili "Snow" i uživajte u vožnji.

MOTORI

Šta Vas pokreće?