Tehnologija

Dobre ideje

Nova SEAT Ateca prepuna je sjajnih ideja i inovacija koje će Vaš put učiniti bezbjednijim, zabavnijim, udobnijim i uvijek umreženim.

4DRIVE Tehnologija

Nezaustavljiva

Sa 4Drive pogonom na svim točkovima budite sigurni i bezbjedni na putu u svim vremenskim uslovima. Aktivirajte profile vožnje "Off-road" ili "Snow" i uživajte u vožnji.

Promjena vremenskih prilika
TOP-VIEW-kamera i parking asistent

Parkiranje je postalo lako

Parkiranje vozila nije nikad bilo lakše, zahvaljujući kamerama sa uglom vidljivosti od 360 stepeni i ultrazvučnim senzorima za mjerenje rastojanja. SEAT Ateca Vas može i sama ako to želite automatski usmjeriti na parking prostor.

Indukcioni punjač

Prazna baterija? Nema problema.

Napunite bateriju bez kabla. Stavite telefon na mjesto indukcionog punjača modela SEAT Ateca i baterija Vašeg uređaja biće brzo napunjena.

Dostupno od januara 2018.

Digitalni kombinovani instrument

Funkcionalnost

Mala pomoć svaki dan

Električna vrata prtljažnika

Zahvaljujući senzorskoj kontroli otvaranja prtljažnika, vrata će se automatski otvoriti kada nijeste u mogućnosti da koristite ruke.

Keyless - Start sistem „KESSY“

Automatsko otključavanje i zaključavanje vrata bez potrebe da uzimate ključ u ruke. Jednom kada priđete modelu SEAT Ateca vrata će se sama otključati.

Otkucaji srca

Start dugme će svjetljeti pulsirajuće u ritmu srca kad god priđete sa ključem vašem vozilu.

Električna kuka

Pritiskom na dugme elektirčna kuka će se rasklopiti i pripremiti za vuču. Sa modelom SEAT Ateca uvijek ste za sve spremni.

Full Link Tehnologija

Uvek povezani

Sa Full-Link tehnologijom u novom modelu SEAT Ateca, možete povezati pametni telefon direktno sa vozilom putem multimedijalnog sistema. Tako uvek možete da izvučete maksimum iz svojih aplikacija dok ste u pokretu.

Promena ekrana
SEAT profili vožnje

Jedinstveno iskustvo u vožnji

Kada SEAT Ateca koristi prednji pogon na raspolaganju su Vam profili vožnje Eco, Normal, Sport ili Prilagođeni model. Ako se odlučite za opcionu varijantu sa 4Drive pogonom na svim točkovima, dodatno imate na raspolaganju profile "Off-road" i "Snow".

Želite više informacija o modelu SEAT Ateca?