Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posete prezentacije.
Prihvati i nastavi
SEAT Originalna dodatna oprema

Vaše jedinstveno uživanje u vožnji!

Personalizujte svoje urbano vozilo jedinstvenom SEAT originalnom dodatnom opremom. Ako imate dodatna pitanja, molimo kontaktirajte vašeg SEAT servisnog partnera.

AERODINAMIČKI KIT

Performanse

Novi SEAT Ibiza Aerodinamik Kit, uvek u fokusu. Uživajte u klasičnom trkačkom izgledu u Vašoj omiljenoj boji. Pored aerodinamik kita na raspolaganju su i različiti specijalni detalji za unutrašnjost vozila.

ALUMINIJUMSKI NAPLACI

Od elegantnog do sportskog

Bilo da više volite sportski izgled ili eleganciju, na raspolaganju su Vam različiti točkovi iz SEAT originalne dodatne opreme.

Transport

Za svaki prtljag

Odmor, razonoda, sport. Sa transportnim rešenjima iz SEAT-a sve što Vam je potrebno je uz Vas. Krovni nosači su dobra baza za različite nadogradnje ili praktični nosač bicikla. Ukoliko imate bilo kakva pitanja SEAT servisni savjetnici Vam stoje na raspolaganju.

 

 

 

 

 

Unutrašnje vrednosti

Sportski karakter

Dizajnirajte sami unutrašnjost po svom ukusu. Upravljač, patosnice, papučice, ručica mjenjača i zaštitne lajsne na pragovima. Na raspolaganju su tri dizajnerske linije: Ibiza Sport, Ibiza Trend i Ibiza Urban.

INFOTAINMENT

Tehnologija, nove generacije

Moderna tehnologija se nalazi pod haubom kao i u unutrašnjosti. Povezivanje mobilnih telefona i muzičkih uređaja je omogućeno putem različitih dostupnih adaptera. Tu su i hands-free uređaj kao i navigacija.

Bezbednost

Uvijek na putu

Vaša bezbjednost je naš prioritet. U SEAT originalnoj dodatnoj opremi ne pravimo kompromise. Visoki standardi odnose se kako na dečija sjedišta tako i na lance za snijeg i sigurnosne prsluke.

Dobro zaštićeno

Odlična priprema

Da Vaš SEAT uvek izgelda kao nov tu je originalna dodatna oprema u vidu pokrivki za prtljažni prostor, gumenih patosnica i zavjesica za blatobrane.