Tehnologija

Zašto čekati sjutra?

Nema razloga za čekanje. Tu je sve što Vam je potrebno SEAT Ibiza sa 8"-ekranom (20,3 cm) nanovija SEAT- tehnologija, za svaki dan. Idemo.

Umrežavanje

Indukcioni punjač

Ako nije jednostavno, nije mobilno. Dovoljo je da pametni telefon stavite u indukcioni punjač modela SEAT-Ibiza i baterija će biti napunjena bežičnim putem. Integrisano GSM antensko pojačalo pobrinuće se za odličan signal u svakoj situaciji.

Audio sistem

BeatsAudio™ zvučni sistem

Muzika kao životni detalj. A zvuk ne nedostaje u novom modelu SEAT Ibiza BeatsAudio™  zvučnim sistemom 300 W pojačalo, šest zvučnika i subwoofer visokog kvaliteta. Klasična muzika, tehno, šta god volite.

Navigacija

8”-ekran (20,3 cm)

Na cilj bez prepreka? 8"- ekran (20,3 cm) u novom modelu SEAT Ibiza sa integrisanim funkcijama navigacije, Full Link sistema, mapama i praktičnom pomoćnom funkcijom za parkiranje unazad.

Nađite svoj put.

Virtuelni kokpit

Potpuna kontrola?

Digitalni kokpit olakšava svaku vožnju, sve informacije se nalaze pred vama: brzina, broj obrtaja, navigacija.

Više tehnologije

Zabava ne prestaje.

Kessy Entry & Go

Startovanje motora bez ključa sa ritmičnim (hearthbeat) dugmetom. Heartbeat start dugme svijetli kada se nova SEAT Ibiza automatski otključa dok joj prilazite. Uđite, pritisnite i krenite.

Profili vožnje

Sa profilima vožnje SEAT Ibiza je potpuno prilagodljiva. Vozite i zabavite se.

Kamera za vožnju unazad

Lako unazad zahvaljujući kameri za vožnju unazad. Slika se prikazuje direktno pred Vama, na ekranu. Parkiranje, bezbjedno, udobno, lako. 

Želite više informacija o modelu SEAT Ibiza?