Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posete prezentacije.
Prihvati i nastavi
DIZAJN

Moderna pojava

Novi SEAT Leon je oblikovan u savremenom stilu,
koji čini njegovu prepoznatljivu pojavu pogodnom
za svaku aktivnost. Tu je i puno prostora za uživanje
u najljepšim životnim trenucima i svakodnevicu bez granica.

SPOLJAŠNJOST

Originalna pojava

Spoljašnjost novog modela SEAT Leon je odmah prepoznatljiva. Njegove linije su oblikovane sa pažnjom stvarajući stilsku figuru dok mu prednji i zadnji odbojnik daju jedinstven karakter.

FULL LED PREDNJA SVETLA

Osvijetlite svaki put

Pomjerite za promjenu

Full LED prednja svjetla u novom modelu SEAT Leon su ikona dizajna u svojoj kategoriji. Spoj predivnog dizajna novog modela, poboljšane tehnologije i bezbjednosti su osobine koje ga krase.

Raspoložive boje

Raspoložive boje

Ostalo
TOČKOVI

Sve se vrti oko stila

Pravi izbor naplataka može od dobrog automobila da napravi veoma dobar ili u slučaju modela SEAT Leon od veoma dobrog do sjajnog. Naplaci od 16˝ do 18˝ poboljšaće performanse i podvući sportski karakter modela SEAT Leon.

SJEDIŠTA

Sjedite i uživajte

Perfektno oblikovana sjedišta garantuju sjajno iskustvo u vožnji. U zavisnosti od načina vožnje možete birati između normalnih i sportskih sjedišta. Materijali su visokog kvaliteta, dizajnirana je nova kontrolna tabla orijentisana ka vozaču kao i LED prosvijetljena konzola. Ergonomski orijentisan dizajn omogućava laku upotrebu svih funkcija kao i puno komfora za putnike pozadi.

UNUTRAŠNJOST

Ljepota dolazi iznutra U unutrašnjosti Leon-a...

U unutrašnjosti modela SEAT Leon 5v najbolji materijali su upotrebljeni na svakom elementu. Od dugmadi, prekidača, i kompletne komandne table do sjedišta koja su ergonomski oblikovana i naglašavaju sportski karakter modela SEAT Leon ne umanjujući udobnost.

Multikolor ambijentalno svjetlo

Opuštajuće svjetlo

Promijenite ambijent

Mogućnost u kojoj svako može da uživa. Ponekad nema ništa bolje od malo vremena za sebe a sa Multikolor ambijentalnim svjetlom u novom modelu SEAT Leon možete stvoriti sebi perfektan ambijent.

GALERIJA

Xcellence galerija

Uživanje porodičnog života u stilu sa novim XCELLENCE trimom za novi SEAT Leon. Dodali smo malo elegancije zahvaljujući hromiranim i drugim jedinstvenim detaljima.

Komandna tabla

Ergonomski dizajnirana ka vozaču

Zadnja svetlosna grupa

Savršena kombinacija dizajna i tehnologije

Hromirani detalji

Malo luksuza

Prednja maska

Moderna, privlači pažnju

Zadnja svetlosna grupa

Jedinstvo dizajna i tehnologije
FR

Dinamika u svakom detalju

FR je perfektan za sportskiji duh i dodaje dinamičnost već sportskom izgledu modela Leon. 18" Aluminijumski naplaci, ekskluzivna unutrašnjost i kožni multifunkcionalni upravljač doslovno Vam pružaju osjećaj kvaliteta. Sa završnim detaljima poput aluminijumskih lajsni na pragovima i specifičnih branika znate da ćete uvijek izgledati kao dio.

Al prag

Istaknuti detalj

Persvlake sedišta

Enterijer visokog kvaliteta

Al naplaci

Dinamičan dizajn

FR logo

Ekskluzivni najmanji detalj

Sportski branici

Detalj koji donosi sportski duh na ulicu