Ovaj sajt koristi kolačiće (eng. Cookies) za bolje korisničko iskustvo. Koristeći našu web stranicu, slažete se sa korišćenjem kolačića.
Prihvatite i nastavite
Bezbjednost

Budite bezbrižni

Bezbjednost je uvijek najvažniji prioritet za roditelje. Zbog toga u novom modelu SEAT Leon ST možete biti sigurni da je Vaša porodica bezbjedna zahvaljujuću tehnologijama poput detekcije umora vozača ili ACC.

Asistent za saobraćajne zastoje*

Bez stresa

U novom modelu SEAT Leon ST saobraćajna gužva je šansa za opuštanje. Asistent za saobraćajne zastoje kalkuliše rastojanje između vozila i kontroliše brzinu tako da održava bezbjedno rastojanje do vozila ispred.

Adaptivna kontrola brzine*

Malo dodatne pomoći

Podesite stabilnu brzinu u uživajte u porodičnom izletu. ACC će preuzeti kontrolu nad ubrzavanjem i usporavanjem vozila u skladu sa saobraćajnim uslovima, tako da možete da odmorite nogu i uživate u vožnji.

Sistemi asistencije*

Bezbjedno i sigurno

Detekcija zamora vozača

Porodični život je pun uzbuđenja i lako može da zamori. Ne morate da brinete kada ste na putu jer će vas detekcija zamora vozača držati budnim.

Asistencija za duga svjetla

Asistencija za duga svjetla omogućava automatsku smjenu dugih i kratkih svjetala u zavisnosti od uslova na putu.

Prepoznavanje saobraćajnih znakova

Sistem prepoznavanja saobraćajnih znakova sinhronizovan je sa prednjom kamerom, senzori detektuju ograničenja brzine, znake upozorenja i radova na putu i upozoravaju Vas na vrijeme.

Stop & Go

Čuvajte okolinu

Smanjuje emisiju i štedi novac. Stop & GO funkcija isključuje motor kada je vaše vozilo u stanju mirovanja. U trenutku kada se vozilo ispred pokrene, motor se ponovo uključuje i krećete.

Zaštita pješaka

Uvijek na oprezu

Dodatni par očiju nije na odmet. Zaštita pješaka detektuje ako neko prolazi ispred vozila i upozorava Vas zvučnim i svjetlosnim signalima prije nego što započne kočenje.

Želite više informacija o modelu SEAT Leon Sportourer ST Kombi?