Ovaj sajt koristi kolačiće (eng. Cookies) za bolje korisničko iskustvo. Koristeći našu web stranicu, slažete se sa korišćenjem kolačića.
Prihvatite i nastavite
Tehnologija

Moderna porodica

SEAT Leon ST posjeduje brojne inovativne elektronske sisteme bezbjednosti i asistencije. Napredna tehnologija garantuje Vam optimalne performanse u svakoj situaciji. Leon ST je suština udobnosti, bezbjednosti i užitka u vožnji.

Bežični punjač

Rezervni plan

Možda je u Vašoj prirodi da imate uvek rezervni plan ali u novom SEAT Leonu ST možete da se opustite. Ukoliko Vam se baterija mobilnog telefona ispšraznila, pri ruci vam je uvijek punjač. I što je još bolje, potpuno bežični.

Digitalni kombinovani instrumenti

Na prvi pogled.

Sve informacije, ispred i u centru. Digitalni kokpit prikazuje sve što vam je potrebno, navigacione mape i mnogo više.

Parking asistencija

Perfektno parkiranje

Kamera za vožnju unazad

Kojem vozaču ne treba par očiju na potiljku? Novi SEAT Leon ST drugu najbolju stvar, kameru za vožnju unazad. 

Prednji i zadnji parking senzori

Prednji i zadnji parking senzori upozoriće Vas vizuelno i zvučno na eventualne prepreke koje se nalaze ispred odn. iza vozila.

Parking senzori pozadi

Novi SEAT Leon ST vidi ono što Vi nijeste u stanju. Pomoći će Vam da budete na sigurnom odstojanju od prepreka koje bi se mogle naći iza vozila prilikom parkiranja

Full Link-Tehnologija

Zabava za sve

Zahvaljujući Full Link tehnologiji i 8-inčnom infotainment sistemu u SEAT Leon ST-u imate sve što vam je potrebno za zabavu i udobno i bezbjedno putovanje.

Tehnologija

Inteligentni dodaci

SEAT profili vožnje

U vašem vozilu vi imate kontrolu. Izaberite između Normal, Sport, Eco i Individualnog moda vožnje kako bi obezbjedili da se vozilo ponaša baš kako želite.

Senzor za svjetlo i kišu

Senzor za kišu će prepoznati prisustvo kišnih kapi i automatski uključiti brisače. Sa senzorom za svjetlo, Vaš novi SEAT Leon ST će odrediti podešavanje glavnih svjetala.

Električna parkirna kočnica

Ako imate mnogo stvari na umu, biće vam drago da znate da će se električna parkirna kočnica aktivirati automatski čim vozilo miruje. Ova funkcija takođe sprečava kretanja vozila prilikom mirovanja ili pokretanja pomoću funkcije Auto Hold. Još jedna stvar o kojoj ne treba brinuti.

Navi System

Na pravom putu

Navi System sa ekranom osjetljivim na dodir dijagonale 8" će prnaći najbržu rutu gdje god da se uputite. Dakle bilo da vozite sina na fudbal ili samo idete u nabavku, uvijek ćete stići na vrijeme.

Želite više informacija o modelu SEAT Leon ST?