Bezbjednost

Blistav primjer bezbjednosti.

Novi SEAT Leon Sportstourer sa svojom obimnom bezbjednosnom opremom u svakoj vožnji je tu za vas - od samog početka pa sve do odredišta. Za dobar osjećaj na putu.

Prediktivna regulacija rastojanja ACC

Uvijek korak ispred.

Uz pomoć sistema ACC prednji radar stalno registruje potencijalne opasnosti na dionici pred vama. Bilo da se radi o nekom automobilu koji vam dolazi bočno u kolovoznu traku ili pak o opasnom zavoju - vaš novi Leon Sportstourer je uvijek spreman na kočenje. Za regulaciju brzine sistem koristi kamere i navigacioni sistem za analizu zavoja i ograničenja brzine.

Blind-Spot-Sensor

Vidi i ono što vi ne vidite.

Blind Spot senzor prepoznaje vozila koja se približavaju izvan vašeg vidnog polja na udaljenosti do 70 metara. Sistem će vas i tokom izlaska iz vozila upozoriti na potencijalne nezgode.

Sistemi asistencije

Manje napora. Više sigurnosti.

Exit Assist

Izlazak iz parking mjesta unazad? Vaš automobil će vas vizuelno i zvučno upozoriti na vozila koja se približavaju ili će se zaustaviti, ako je to potrebno.

Pre-Crash Assistent

Uz pomoć senzora i radara ova podrška će u kritičnim situacijama priprema vozilo i putnike u vozilu na eventualni sudar, npr. zatezanjem sigurnosnih pojaseva i zatvaranjem prozora.

Podrška za približavanje

Dovoljno prostora? Narrow Assist nadzire obje strane automobila tokom prolaska kroz usku ulicu i upozorava vas kada postane preusko.

Travel Assist

Na ulici. Bolje je igrati na sigurno.

Samo vozite. Sistem Travel Assist koristi se tehnologijom radara kako bi prepoznao npr. radove na ulici ili prepreke. A brzinu i razmak prilagođava pojedinim situacijama na putu i stanju u saobraćaju.

Vazdušni jastuci

U dobrim rukama

Bezbjednost u koju se možete pouzdati: sistem vazdušnih jastuka u novom SEAT Leonu Sportstourer zaštitiće vas iz bilo kog ugla.

Želite više informacija o modelu SEAT Leon Sportstourer?