Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posete prezentacije.
Prihvati i nastavi
Bezbjednost

BEZ BRIGE

Bezbjednost je uvijek najvažniji prioritet za roditelje. Zbog toga u novom modelu SEAT Leon ST možete biti sigurni da je Vaša porodica bezbjedna zahvaljujuću tehnologijama poput detekcije umora vozača ili ACC.

Asistent za saobraćajne zastoje

Na prvi pogled

U novom modelu SEAT Leon ST saobraćajna gužva je šansa za opuštanje. Asistent za saobraćajne zastoje kalkuliše rastojanje između vozila i kontroliše brzinu tako da održava bezbedno rastojanje do vozila ispred.

Adaptivna kontrola brzine

Malo dodatne pomoći

Podesite stabilnu brzinu u uživajte u porodičnom izletu. ACC će preuzeti kontrolu nad ubrzavanjem i usporavanjem vozila u skladu sa saobraćajnim uslovima, tako da možete da odmorite nogu i uživate u vožnji.

Sistemi asistencije

Bezbjedno i sigurno

Detekcija zamora vozača

Porodični život je pun uzbuđenja i lako može da zamori. Ne morate da brinete kada ste na putu jer će Vas detekcija zamora vozača držati budnim.

Asistencija za duga svjetla

Asistencija za duga svjetla omogućava automatsku smjenu dugih i kratkih svjetala u zavisnosti od uslova na putu.

Prepoznavanje saobraćajnih znakova

Sistem prepoznavanja saobraćajnih znakova sinhronizovan je sa prednjom kamerom, senzori detektuju ograničenja brzine, znake upozorenja i radova na putu i upozoravaju Vas na vrijeme. 

zaštita pešaka

Uvijek na oprezu

Dodatni par očiju nije na odmet. Zaštita pješaka detektuje ako neko prolazi ispred vozila i upozorava Vas zvučnim i svjetlosnim signalima pre nego što započne kočenje.

STOP & GO

Čuvajte okolinu

Smanjuje emisiju i štedi novac. Stop & GO funkcija isključuje motor kada je vaše vozilo u stanju mirovanja. U trenutku kada se vozilo ispred pokrene, motor se ponovo uključuje i krećete.