Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posete prezentacije.
Prihvati i nastavi

Novi SEAT Leon X-PERIENCE

kapacitet prtljažnika

587l

POGON NA SVE TOČKOVE

4DRIVE

Novo

Full-LED Tehnologija
4DRIVE

Lovite neistraženo

Iz grada krenite u najveću avanturu ne osvrćući se. Novi SEAT Leon X-PERIENCE je opremljen sa 4DRIVE: jednim od najmodernijih pogona na sve točkove u svijetu. Koristi višeslojne spojnice sa hidraulličnim aktiviranjem i električnim upravljanjem. Sa toliko potencijala jednostavno traži limit.

DIZAJN UNUTRAŠNJOSTI

Prostor za avanture

Automobil koji Vas vozi dalje mora da ima i adekvatan prostor. Novi SEAT Leon X-PERIENCE dolazi sa impresivnih 587 litara zapremine prtjažnika koja se može povećati do 1470 litara zahvaljujući jednostavnom sistemu za naslone zadnjih sjedišta. Uživajte u infotainment sistemu poslednje generacije sa 8" ekranom i brojnim mogućnostima koje nudi Full Link.

TOČKOVI

Spreman za sve

Ekskluzivni Aluminujmski naplaci modelu SEAT Leon X-PERIENCE daju poseban stil i naglašavaju njegov sportski karakter i dinamiku.

UNUTRAŠNJOST

Unutar avanture

Visok kvalitet materijala u unutrašnjosti modela SEAT Leon X-PERIENCE pruža osećak maksimalne udobnost i sportske elegancije. Taj osjećaj Vas podstiče da uključite svoj avanturistički mod. 

Bezbjednost

Bezbjedno i sigurno

ZAŠTITA PJEŠAKA

Dodatne oči nisu na odmet. Zaštita pješaka u novom modelu SEAT Leon primjećuje kada neko prolazi ispred vozila i vozilo automatski koči.

Traffic Jam Assist

Pretvaranje stresne situacije u ništa lakše je ono što radi asistent za saobraćajne zastoje. Opustite se dok SEAT Leon Stop&Go funkcija asistira tokom zastoja. Opuštajuće.

Emergency Assist

Ako se nađete u potencijalno opasnoj situaciji, Emergency Assist će Vam umanjiti broj stvari o kojima morate brinuti. Automatski će obavjestiti vozača ukoliko detektuje umanjen stepen reakcije vozača prije nego što potpuno zaustavi vozilo.

Adaptive Cruise control

Sklonite nogu sa pedale gasa i odmorite. Novi SEAT Leon će preuzeti kontrolu nad ubrzavanjem i usporavanjem, pritom vodeći računa o pravilnoj udaljenosti.

High beam Assist

Ova mogućnost automatski podešava intenzitet glavnih svjetala. Promjena dugih i oborenih svjetala je automatska. Noćna vožnja je lakša!