Ovaj sajt koristi kolačiće (eng. Cookies) za bolje korisničko iskustvo. Koristeći našu web stranicu, slažete se sa korišćenjem kolačića.
Prihvatite i nastavite
Bezbjednost

Možete biti spokojni

U modelu SEAT Leon uvek ćete se osjećati sigurno zahvaljujući tehnologijama poput sistema za zaštitu pješaka i asistencija za saobraćajne zastoje. Sve što Vam treba je malo spokoja na putu.

Traffic jam asistencija

Bez stresa, uživajte

U modelu SEAT Leon pretvorite saobraćajne zastoje u uživanje. Asistent za saobraćajne zastoje vrši procjenu udaljenosti od drugih vozila i prilagođava brzinu i kočenje.

Zaštita pješaka

Uvijek na oprezu

Dodatni par očiju nije na odmet. Sistem zaštite pješaka detektuje ukoliko se neko nalazi ispred ili iza vozila i upozorava zvučnim i vizuelnim signalima prije nego što automatski aktivira kočnicu.

Detalji*

Sistemi asistencije

Asistencija za saobraćajne trake

Asistent za saobraćajne trake brine se da ostanete u traci kojom se krećete, upozorenjima ili čak automatskom korekcijom putanje vozila.

High beam assist

Ova mogućnost automatski podešava intenzitet glavnih svjetala. Promjena dugih i oborenih svjetala je automatska. Noćna vožnja je lakša!

Prepoznavanje saobraćajnih znaka

Sistem je sinhronizovan sa prednjoim kamerom, senzori detektuju ograničenje brzine, zabrane kretanja ili radove na putu i upozoravaju Vas unaprijed.

Emergency asistencija*

Brine o Vama

U modelu SEAT Leon možete da se opustite sa saznanjem da Emergency Assist reaguje kada Vi niste u stanju, automatskim kočenjem Vas upozorava ili čak potpuno zaustavlja vozilo.

Prepoznavanje zamora vozača*

Bistar pogled

Aktivan način života pun je uzbuđenja i može da umori. Ne morate da brinete kada ste na putu, jer će Vas sistem prepoznavanja zamora vozača upozoravati na pad aktivnosti i koncentracije.

Adaptive cruise kontrola (ACC)*

Malo dodatne pomoći

Podesite konstantnu brzinu i uživajte u putovanju. Adaptivna kontrola brzine će brinuti o ubrzavanju i usporavanju u skladu sa saobraćajnim uslovima, što znači da možete da sklonite nogu sa pedale gasa i opustite se.

Želite više informacija o modelu SEAT Leon?