Ovaj sajt koristi kolačiće (eng. Cookies) za bolje korisničko iskustvo. Koristeći našu web stranicu, slažete se sa korišćenjem kolačića.
Prihvatite i nastavite
SEAT originalna dodatna oprema®

Ovo je Vaš Leon

Vozilo sa velikim brojem opcija za prilagođavanje. Baš kako ste željeli. Vaš Leon, Vaša oprema, Vaš stil.

Aerodynamic kit

Sportski karakter

Novi Leon izdvaja se iz mase zadivljujućim aerodinamičnim kitom. Budite na čelu i ostavite ostale za sobom dok se dive detaljima na zadnjem kraju Vašeg SEAT Leon-a.

Unutrašnjsot

Pun ideja

Učinite unutrašnjost vašeg SEAT-a još udobnijom, elegantnijom i praktičnijom. Sa modernom ručicom mjenjača u aluminijumskom izgledu ili elegantnim pragovima postavite optičke akcente. Praktičan organizator za držač čaša ima dovoljno prostora za sve što želite da imate pri ruci.

Transport

Ponesite sve što Vam je potrebno

Postoje predmeti koji su preveliki da se nose pogotovu na put. Zbog toga smo dizajnirali dodatne elemente za transport takvih predmeta i obezbjedili da budete spremni da ponesete bilo šta bilo gdje.

Otkrijte
Felne od lakometalne legure

Od elegantnog do sportskog

Bilo da preferirate sportski ili elegantan izgled, elegantne aluminijumske felne iz originalne dodatne opreme SEAT nude odgovarajući dizajn za svačiji ukus.

Zaštita

Dobro zaštićen

Da vaš SEAT Leon što duže izgleda kao nov, iako ste već prešli puno kilometara sa njim, u ponudi su pokrivke prtljažnog prostora, patosnice i zavesice blatobrana.

Želite više informacija o modelu SEAT Leon?