Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posete prezentacije.
Prihvati i nastavi
DIZAJN

Inženjeri ljepote

U proizvodnji naših modela posebna pažnja se posvećuje svakom detalju. Vrijednosti naše marke počivaju na davanju smisla dizajnu i karakteru naših modela. Naša ljubav se u njima ogleda kroz ljepotu i perfekciju.

UPRAVLJAČ

Veza između čovjeka i mašine

Preko upravljača postajete jedno sa vozilom. To je veza Vaših komandi i mogućnosti koje vam pruža Vaše vozilo. Upravljač posmatramo kao ručno izrađeno umjetničko djelo.

Dizajn proces

San preuzima oblik

1
2
3
4
1
Od skice do studije

Svako od naših vozila počinje kao skica na papiru. Prije nego što ugleda svjetlost dana prolazi kroz dugi period studije. Našu filozofiju najbolje je predstavio model 20V20 - jedan od najzapaženijih modela na izložbi u Ženevi 2015. godine

2
Savršenstvo ručne obrade

Nakon potvrđenog dizajna, tim inženjera i dizajnera radi na prilagođavanju i razvoju modela. Svaki detalj spoljašnjosti se obrađuje do savršenstva na modelu u prirodnoj veličini.

3
Unutrašnja ljepota

Kada je potvrđen u potpunosti dizajn spoljašnjosti, tim radi na unutrašnjosti vozila. Kod dizajna unutrašnjosti posebna pažnja se pored dizajna poklanja udobnosti i ergonomiji.

4
Od ideje do realizacije

Razvoj modela za izložbu vozila je veoma zahtijevan. Dizajneri i inženjeri iz cijeloga svijeta predstavljaju se u svom najboljem svjetlu i to u oblastima za koje su najstručniji. 

Spoljašnjost-Dizajn

Prvi utisak je važan

Brzina je stanje svesti

Više od dizajna

3D skice

Kakav je osećaj?

Kao Video igra

100 nijansi boje

Jedinstven karakter

UNUTRAŠNJOST-DIZAJN

Vaše omiljeno mjesto

DIZAJN UNUTRAŠNJOSTI

Od trenutka kada sjednete u svoj SEAT, želimo da se osjećate dobro i da sve otkrijete intuitivno. Puno smo truda uložili na istraživanje trendova i stvaranja dizajna koji će ne samo lijepo izgledati već i biti veoma funkcionalan.

SEAT DESIGNCHEF

Alejandro Mesonero

"Sve što vidimo i doživimo inspiriše nas. Barselona je sveprisutna u nama: Jedan grad, koji volimo i u kome živimo."

30 godina SEAT Ibiza

Legenda živi

Zadatak je bio da se prva SEAT Ibiza razvije kao kompaktno vozilo sa mladalačkim i sportskim duhom koji krasi marku SEAT. 30 godina kasnije uspješna istorija jubilarnog modela je proslavljena a model nastavlja da piše nove stranice svoje istorije.