Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posete prezentacije.
Prihvati i nastavi
KVALITET

SAVRŠEN TIM

Mi smo perfekcionisti i znamo da i najmanji detalj čini veliku razliku. Takođe znamo da se svaki poseban dio može posmatrati kao detalj i zato smo posvećeni da apsolutno sve bude  izrađeno od najkvalitetnijih materijala.

PROIZVODNI POGON

Roboti plešu

Svaki od 2.000 robota u proizvodnom pogonu kreću se sinhronizovano i garantuju savršenstvo i vrhunski kvalitet. Pod kontrolom naših radnika oni se kreću veoma precizno i formiraju jedinstvenu koreografiju.

Linije

Jedinstveno privlačan

U procesu SEAT dizajna, mali detalji čine velike razlike. Istaknute linije i detalji jedinstveni su kao i Vi. Ti elementi čine da SEAT pruža jedinstveno i veoma privlačno iskustvo u vožnji.

Proizvodnja vozila

Prepoznatljiv kvalitet

Oko za detalje

Prije nego što vozilo napusti fabriku biće detaljno pregledano od farova i odbojnika do vrata i prozora.

Konačni pregled

Ako je karoserija prethodno obojena i lakirana naši stručnjaci nadgledaće sa posebnom pažnjom proces od početka do kraja bi se obezbijedio superioran kvalitet.

Sa najvećom brigom

Na samom kraju, kada je karoserija vozila dobila sve mehaničke i druge djelove, nanosi se vosak da bi se spriječila bilo kakva oštećenja.

U sigurnim rukama

Iako SEAT koristi najmoderniju tehnologiju u proizvodnom procesu, vješte i precizne ruke radnika nezamenljive su za poslove oko komandne table i aluminijumskih naplataka.

Savršena figura

Svi elementi karoserije proizvedeni su u presi i spojeni na pokretnoj traci. U ovom momentu moguće je vidjeti obrise i linije novog modela SEAT.

Strast u završnim radovima

Naši radnici koriste najsavremeniju tehniku pri radu da bi obezbijedili savršenstvo. Vrata se postavljaju tek nakon ugradnje sjedišta i komandne table da bi se izbjegla eventualna oštećenja.

Formiranje

Svaki sledeći korak je najvažniji. Mi zato kontrolišemo proizvodnju od A do Z. Tek na kraju vozilo dobija boju i završnicu u savremenom tunelu visoke klase.
MODULARNI SISTEM

Inteligentna proizvodnja

Vozila sa sličnom konstrukcijom dele osnovnu konfiguraciju kroz Volkswagen Grupu. Modularni sistem obezbeđuje efikasnost i najviše standarde kvaliteta i pritom povoljno utiče na odnos cene i kvaliteta. 

KONTROLA KVALITETA

Kontrola poboljšava

Savršenstvo je rezultat 3 elementa: velikog rada, strasti i brige. Sa ovim ubeđenjem strogo kontrolišemo kvalitet i zadivljujemo naše klijente. 

*Novi digitalni klaster biće dostupan u 2018 godini

LEAN NAGRADA

Odlična efikasnost

2013. godine SEAT osvaja prestižnu Lean nagradu za efikasnost proizvodnje. Naš rad u Martorell-u na fleksibilnosti i efikasnosti proizvodnog procesa dobio je  renomirano priznanje.