Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posete prezentacije.
Prihvati i nastavi
PERFORMANSE

NAJVEĆE UŽIVANJE U VOŽNJI

Nije sve samo u brzini. Bilo da je putovanje dugačko ili kratko, da je brzo ili traje, važno je da je udobno i prijatno. To je cilj razvoja svake od komponenti koje se nalaze u našim vozilima.

SEAT Sport

Svaki dan na pobjedničkom postolju

SEAT je marka sa izraženim sportskim DNK. Saradnja između tehničkog centra i SEAT Sport-a donosi odlične rezultate na mnogobrojnim prvenstvima.

SEAT LEON CUP RACER

Lijepa zvijer

Razvili smo CUPRA i SEAT Leon CUP RACER koji sa svojih 330 KS iz četiri cilindra i  6 brzina sa dvostrukim kvačilom, osvaja ulice i staze i ispunjava sva očekivanja u pogledu dinamike.

Leon CUPRA

Leon CUP RACER

SEAT LEON CUP RACER

Lijepa zvijer

Razvili smo CUPRA i SEAT Leon CUP RACER koji sa svojih 330 KS iz četiri cilindra i  6 brzina sa dvostrukim kvačilom, osvaja ulice i staze i ispunjava sva očekivanja u pogledu dinamike.

MOTORI

Savršene performanse

Uz najbolju kombinaciju performansi i efikasnosti, moćni i ekonomični EcoTSI motori omogućavaju odličnu kontrolu bez žrtvovanja sportskog osjećaja. Sa aktivnom kontrolom rada cilindara ACT efikasnost se značajno povećava.

Više svega

Svaki od naših modela pružiće vam jedinstveno iskustvo u vožnji. Bez obzira na dužinu vašeg putovanja možete uživati u udobnosti vašeg SEAT-a.

SEAT Leon CUPRA

Najmoćniji serijski proizveden SEAT svih vremena: osetite snagu od 213 KW (290 KS) u kombinacijama sa 3 ili 5 vrata, kompakt ili karavan SEAT Leon CUPRA ST

CUPRA

Najintenzivnije iskustvo vožnje rezervisano je za najjači SEAT motor od 213 KW (290 KS) koji ubrzava od 0 do 100km/h za samo 5,6 sekundi.

Aktivna kontrola rada cilindra ACT

1.4 TSI-motor sa aktivnom kontrolom rada cilindra ima povećanu efikasnost, ACT tehnologija može da isključi 2 od 4 cilindra pri malim do srednjim brzinama.

SEAT Ibiza EcoTSI

Izuzetne performanse i efikasnost obezbediće EcoTSI motor sa 81 KW (110 KS)
4Drive TEHNOLOGIJA

4 puta jači

Ostale slike

Stalni pogon na 4 točka obezbijeđen je preko Haldex spojnice pete generacije. Stabilan i udoban u svim putnim i vremenskim uslovima.

STRES TESTOVI

Vozila na granici

Mi testiramo naša vozila u svim mogućim ekstremnim uslovima kako bi bili sigurni da su spremna za sve uslove. Na putu od preko 20.000 Km i na temperaturama od - 40 do +45 stepeni Celzijusa.

NÜRBURGRING

Rekorder

U rukama sportskog vozača Jordi Gené sa SEAT Leon ST CUPRA i svojih 280 KS ispisana je istorija: Prolazno vreme od 7:58:12 - nekoliko stotinki je brže od SC CUPRA godinu dana ranije - postavljen je rekord za kompaktan karavan sa pogonom na prednjim točkovima na legendarnom Hölle des Nürburgring.