Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posete prezentacije.
Prihvati i nastavi
POSLOVI

Pridružite se SEAT timu

Pripravnička škola

Mi imamo svoju školu gdje imamo program obuke trogodišnji uz zvanične sertifikacije . Nudimo kompletnu praktičnu i teoretsku obuku u učionicama, radionicama i laboratorijama , i naravno u praksi . Možete odabrati obuku između različitih specifikacija . Naši studenti dobijaju njemački i španski sertifikat istovremeno .

Praksa

Nudimo program stažiranja koji omogućava mladim studentima da učestvuju u posebnim projektima i podržavamo relevantna odeljenja studija . Naučićete profesionalnu ekspertizu i istovremeno steći iskustvo u multinacionalnoj kompaniji . Ako ste završili više od  50% svojih prethodnih studija, prijavite se

Dualna karijera

Dualna karijera kombinuje stručno usavršavanje u upravljanju poslovima i diplomu iz poslovne administracije ili ekvivalent sa prakse u našoj kompaniji. SEAT dualna karijera sa Univerziteta " rejting -edu ".  Ako ste već završili srednju školu i tečno govorite španski , engleski ili nemački jezik a želite da promovišete svoj talenat. Prijavite se.

Start Up Europe

SEAT ima specijalne programe obuke za mlade španske inženjere sa jakom akademskom istorijom i znanjem njemačkog jezika. Ugovor stažiranja za dvije godine , uz mogućnost posla u SEAT-u i mogućnost za druge grupe brendova u budućnosti.

Istražite našu ponudu.

Pripravnički Program

Mi promovišemo mlade talente i nudimo veliko znanje o SEAT-u i Volkswagen Grupi. U periodu od 18 meseci pripravnik program nudi veliku rotaciju u raznim odjeljenjima u SEAT-u i učešće u međunarodnoj razmjeni . U stalnoj smo potrazi za talentima sa stepenom master i najmanje dva strana jezika ( poželjno engleski i nemački) .

Za Profesionalce / Stručnjake / Rokovodioce / Eksperte

Mi smo stalno u potrazi za stručnjacima koji pomažu rast i razvoj i donose dodatnu vrijednost kompaniji .

SEAT naporno radi da održi najviši nivo motivacije. Dobar posao sa najboljim uslovima rada , visok nivo odgovornosti u radnom prostoru , međunarodne prilike , različitosti i strasti za razvoj kadrova.

Ključ uspjeha

Naši proizvodni menadžeri su DNK kompanije . Oni žive osnovne vrijednosti SEAT-a i poboljšavaju iz dana u dan kvalitet naših proizvoda svojom strašću i stalnim fokusom na detalje .