Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posete prezentacije.
Prihvati i nastavi
TALENAT

Gdje se okuplja talenat

Prilika za svakoga

Raznolikost profila

SEAT svojim zaposlenima nudi odlične uslove rada (po najvišim standardima). SEAT ima fokus na sledeće mogućnosti: Atraktivni poslovi, Lične razvojne mogućnosti, Učestvovanje u odlučivanju, Primanja na osnovu učinka, Stabilni poslovi, Ponos marke i proizvoda

  • Atraktivni poslovi
  • Lične razvojne mogućnosti
  • Učestvovanje u odlučivanju
  • Primanja na osnovu učinka
  • Stabilni poslovi
  • Ponos marke i proizvoda 
Razvoj zaposlenih

Interna obuka za zaposlene

Naš uspeh je omogućen samo kroz aktivnosti naših zaposlenih i to je razlog zašto smo se obavezali da obuku i razvoj . Profesionalni razvoj u SEAT-u zasniva se na dva stuba : specijalizaciju i liderstvo . U obe oblasti , nudimo našim zaposlenima neophodna sredstva da se razvijaju  u svom radu. SEAT nudi mnoštvo mogućnosti .

INTERNACIONALNA KARIJERA

Čitav svet različitih mogućnosti sa Volkswagen Grupom.

Pored mogućnosti za razvoj u samom SEAT-u , Volkswagen Grupa nudi mogućnost da se Vaša  karijera nastavi međunarodno : Sa 12 brendova , više od 100 lokacija i više od 560.000 zaposlenih na 5 kontinenata. SEAT nudi čitav svet mogućnosti.

SEAT I STUDENTI

Program za nove generacije : Naša posvećenost mladim talentima.

Da li ste student ili ste diplomirali? Želite da saznate više o našoj kompaniji i vrednostima? Pod nazivom " SEAT i  Studenti " u organizaciji našeg odeljenja ljudskih resursa učestvujte u događajima, upozbajte nas izbliza.
Ako ste radoznali i želite da razvijete svoju karijeru u jednoj od najvećih kompanija u Španiji , pogledajte naš program za mlade.