Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posete prezentacije.
Prihvati i nastavi

BG Car Show 2018

03.22.2018

BG Car Show 2018

SEAT će na ovogodišnjem Bg Car Show-u između ostalog prikazati novi gradski SUV SEAT Aronu, vozilo koje predstavlja savršen odgovor na zahteve kupaca u smislu dinamičnog ponašanja, udobnosti, sigurnosti i najsavremenije tehnologije. Ponosni smo sto ćemo prikazati i našu sportsku gamu koju predvodi SEAT Leon Cupra sa motorom snage 300 KS zatim SUV model Ateca u sportskoj izvedbi FR kao i SEAT Leon ST  takođe u  FR sportskom paketu. Specijalne akcijske cene za određene modele kao i dodatne pogodnosti u slučaju finansiranja vozila preko Porsche Finansijske Grupacije su sastavni deo ovakvih manifestacija u SEAT-u posebno isticu sajamsku ponudu za:

- Novi model SEAT Arona će klijentima biti ponuđena u 3 akcijska modela sa značajno sniženim cenama i na kojima se može ostvariti dodatna usteda od 1.500 eura uz finansiranje preko Porsche Mobility-a i gde  klijent na poklon dobija i kasko osiguranje vozila u prvoj godini.

- SEAT Ibiza će se, nakon promocije koja je održana pre nekoliko meseci, ponuditi klijentima u više paketa opreme gde se svakako ističe model Style koji u standardnoj opremi između ostalog sadrzi 8" touch screen ekran, digitalni klima uređaj, kožni volan i menjač, komande na volanu, digitalnu klimu, bluetooth, aluminijumske felne, i to po, do sada, najkonkurentnijoj ceni.

- Model SEAT Ateca koji je prošle godine poneo titulu Best Buy automobila u Evropi će klijentima biti ponuđen u tri akcijska modela a u SEAT-u ističu model u paketu opreme Xcellence sa TDI motorom od 2.000 cm3  i 190 KS, sa DSG automatskim menjačem i 4-drive pogonom.

- Za ljubitelje prave sportske vožnje model SEAT Leon Cupra koga pokreće turbo benzinski motor od 300 KS će u toku manifestacije Car Show moći da se kupi po do sada najpovoljnijim uslovima i to sa manuelnim menjačem po ceni od 26.500 eura dok doplata za automatski DSG menjač iznosi 1.400 eura.

 - Za ostale modele takođe postoje specijalni sajamski uslovi kupovine vozila.

Posetite nas u Hali 1 Beogradskog sajam ili u SEAT salonu Porsche Beograd Ada.