Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posete prezentacije.
Prihvati i nastavi

GENEVA MOTORSHOW 2017

Nova Ibiza - pod reflektorima

03.22.2017

 

SEAT Ibiza, peta generacija SEAT-ovog legendarnog modela bile je zvezda atrakcija na ovogodišnjem SEAT štandu na ženevskom salonu automobila 2017. Ženevksi auto salon je među najtznačajnijim manifestacijama na kalendaru automobilske industrije i bela je trka sa vremenom kako bi se nova Ibiza zasijala u punom sjaju na vreme i debitovala na ovoj međunarodnoj manifestaciji. Saznajte više o tome:

 

 

 

600 obrtaja dnevno, u centru pažnje: Nova Ibiza bila je predstavljena na rotacionom podijumu na samom centru štanda. Napravila je ukupno 600 obrtaja svakog dana, kako bi bila dobro viđena iz svakog ugla.

 

200 reflektora za pun sjaj: 200 reflektora je osvetljavalo SEAT štand u Ženevi, kako bi svaka kontura svakog modela bila viđena u punom sjaju.

 

 

 

 

11 vozila na terenu i blizanci na klupi: Pored 11 vozila na izložbi, dodatno su izložena i dva modela zvezde sajma, nove SEAT Ibize. Tim profesionalaca za rezervne delove i lak bio je spreman u slučaju potrebe kako bi vozila bila izložena u perfektnom stanju.

 

Milimetarska preciznost: 36 časova pre nego što su otvorena vrata sajma, tim proizvodnje i kvaliteta je posatvio svako vozilo na tačnu poziciju koja je određena mesecima ranije studijom u 3D-u. Kada su vozila postavljena dodatnoj je ručno rotiran svaki točak kako bi logo marke bio savršeno poravnat.

 

 

 

360° perfekcija: Proverene su sve pozicije oko vozila za posmatranje. Harmonija boje, spoljašnjosti i unutrašnjsoti vozila, nivoi podloge, sve je detaljno provereno.

 

Kopnom, morem i vazduhom: 11 vozila transportovano je putem iz Martorella do Ženeve; 800 kilometara ispod specijalne zaštite. Kada se ovakve manifestacije održavaju preko mora vozila se prevoze i brodovima i avionima.

 

12 km bez napuštanja štanda: Gužva i pripreme ne završavaju se ni kada se vrata sajma jednom otvore. Ovo potvrđuje i 12 kilometara koje je svaki član Marketing tima prepešačio svakog dana trajanja manifestacije a da nije napustio SEAT štand.