Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posete prezentacije.
Prihvati i nastavi

SPECIJALNA SAJAMSKA PONUDA

Samo tokom sajamske manifestacije

03.22.2017

SAMO TOKOM SAJAMSKE MANIFESTACIJE

5 godina garancije - 5 godina besplatnog redovnog održavanja

 

Na beogradskom sajmu predstavljamo osveženi model SEAT Leon gde svakako skrećemo pažnju na nivo opreme FR.  Kod ovog paketa opreme smo se potrudili da klijenti u standarnoj opremi dobiju mnogo više od onoga što su očekuju! 

Ovoga puta od modela FR kupci dobijaju pored proverenog dizel motora od 150 KS i sportskih crta koje se ogledaju u branicima, sportskim sedištima, mogućnostima izbora režima vožnje, ono što je mnogo više od standarda! Tu su : 

 

  • Elektropokretni panorama krovni prozor 
  • Aluminijumske felne 18" Performance 30/1 
  • Full LED prednja svetla
  • Navigacioni sistem (8" Touch Screen u boji, CD/MPЗ/WMA reprodukc1ja, 2 х USB ulaz, SD ulaz, Bluetooth, upravljanje glasom, 2 dodatna zvučnika) 

 

I sve je to uključeno u cenu!
Model Leon u Style paketu opreme sa benzinskim motorom od 110 KS će sigurno biti jedan od najzanimlivijih modela. 
Opet smo se vodili idejom da vozilo u sebi mora da poseduje opremu za koju smatramo da je vozač SEAT-a zaslužuje kao standardnu! 
Digitalni klima uređaj, aluminijumske felne, tempomat, bluetooth uređaj, dnevna LED svetla, samo su deo opreme koji se ne doplaćuje!

  

 

Ovde se priča o Leonu ne završava! 

Za vreme trajanja sajma automobila SEAT ce svakom kupcu Leona bez obzira na način finansiranja pokloniti besplatno redovno održavanje tokom trajanja garancije! 

5 godina garancije - 5 godina besplatnog redovnog održavanja! Podrška naših partnera iz Porsche Mobility-a je takva da klijenti koji se budu odlučili za finansiranje preko njih, dobijaju 1000 eur podrške u ceni, gratis kasko osiguranje kao i gratis registraciju u prvoj godini finaniranja! 

Kada na to dodate 5 godina garancije i 5 godina redovnog održavanja, jasno je da će model SEAT Leon biti jedna od najboljih kupovina tokom ovog sajma!

 

Posetite nas na beogradskom sajmu automobila u hali 5, od 24.3. do 02.4.2017. godine