Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posete prezentacije.
Prihvati i nastavi

Mobile World Congress

Luca de Meo na Mobile World Congress-u

03.03.2017

SEAT otkriva svoju viziju budućnosti vožnje na Mobile World Congress-u u digitalnom ekosistemu koji omogućava vezu između vozila, vozača i okoline. Predsednik SEAT-a Luca de Meo je predstavio razvoj kompanije ma polju umrežavanja i najavio vozila koja će biti opremljena ovim inovacijama između 2018 i 2019 godine.

 

Saobraćajna predviđanja u realnom vremenu, predlozi na ruti (restorani, radnje, servisi itd.) kao i sugestije u zavisnosti od vremenskog rasporeda vozača neke su od novina koje će SEAT predstaviti na MWC-u. Nakon što podese svoj pametni telefon, posetioci će moći da sednu za impresivni simulator i iskuse kako će izgledati božnje budućnosti. Simulator je opremljen asistentom predviđanja, i nudi sugestije u zavisnosti od konteksta čak i pre nego što sednete u vozilo.

 

 

 "Nova SEAT Ibiza predstavlja veliki korak unapred za marku, a po svim očekivanjima će označiti prekretnicu u svom segmentu." - Luca de Meo 

"SEAT se nalazi u fazi konsolidacije i rasta. Naporno radimo kako bismo postali jedna od najdinamičnijih organizacija u našoj industriji", rekao je Luca de Meo, predsednik izvršnog odbora kompanije SEAT, S.A. "Nova SEAT Ibiza predstavlja veliki korak unapred za marku, a po svim očekivanjima će označiti prekretnicu u svom segmentu.