Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posete prezentacije.
Prihvati i nastavi

mobile world congres

SEAT otključava svoj digitalni potencijal

02.20.2017

SEAT će predstaviti svoj puni digitani potencijal na predstojećem Mobile World Congres-u. Kompanija koja je učesnik već treću godinu za redom predstaviće se prvi put svojim štandom i ambicioznim projektom. Umreženost, SEAT ID kao propusnica za digitalni ekosistem marke, prototip električnog vozila i razgovori eksperata o novim tehnologijama biće glavne teme na kongresu na štandu marke od 500m2 koji će se nalaziti u Hali 3.

 

Centralni deo štanda zauzeće impresivan simulator koji će predstaviti tehnologije koje razvija marka na polji inovativne interakcije između vozača, vozila i okoline. Jedinstvenom digitalnom ekosistemu se pristupa putem SEAT ID-a kojim se unapređuje iskustvo korisnika.

 

 

 

 

 

Nakon podešavanja pametnog trelefona, posetioci SEAT štanda mogu da sednu za upravljač SEAT simulatora i na ekranu od 88" pogledaju sadržaj i aplikacije na čijem se razvoju radi. Sistem predviđanja će unaprediti optimizaciju vremena i potreba za vozača i dati predloge efikasnosti po pitanju navigacione rute, restorana, servisa i druge korisne predloge. Da li možete da zamislite da više ne kasnite na posao, jer Vas vozilo vodi celim putem?

 

Do trenutka kada sve ove inovacije budu integrisane u vozilo, SEAT će ove napredne funkcije ponuditi putem "Priveska", uređaja koji će omogućava upotrebu servisa na vozilima koja nisu prethodno opremljena potrebnom tehnologijom za umrežavanje. Na ovaj načinb vozači starijih automobila će biti u prilici da iskuse nove tehnologije pre nego što umrežena vozila postanu dostupna.

 

Električni prototip

Ujedno sa razvojem umrežavanja SEAT će predstaviti i svoj električni prototip. Vozilo koje će testirati mogućnosti novog sistema "deljenja vozila" u Barseloni. U narednih nekoliko nedelja SEAT će implementirati pilot projekat "deljenja vozila" među zaposlenima sa gradskim vozilom. Učesnici će moći da testiraju servis digitalnog pristupa, koji fizički zamenjuje ključ. pamtnim telefonom.

 

SEAT priča

Treći deo SEAT štanda, biće posvećen predavanjima i diskusijama o učešću novih tehnologija u mobilnosti  i automobilskoj indistriji. Među učesnicima biće i internaciuonalni eksperti u ovoj oblasti poput, Johann Jungwirth, Chief Digital Officer of Volkswagen AG; Vicent Rosso, general manager of BlaBlaCar in Spain; professor Enrique Dans of the IE University or Max Krasnykh and Nadav Zohar, from Gett.

 

 

 

 

 

Pored pomenutih učesnika diskusije, tu će biti i članovi SEAT Easy mobility tima,  dela kompanije koji radi na razvoju i digitalizaciji R&D, iskustvu klijenta i drugim poljima. Ovaj sektor priprema kompaniju za izazove koji se nalaze pred njom po pitanjiu digitalizacije i objasniće šta SEAT preduzima po tom pitanju. Neki od star-up-ove biće predstavljeni u formi projekta na prezentacionom delu štanda.

 

4YFN i YOMO

SEAT-ovo učeće na MWC-u se nastavlja. Učestovaće u 4 Godine Od Sad (4YFN) progarmu regrutacije najtalentovanijih profesionalaca . Dodatno kompanijska vozila će se koristiti za potrebe učesnika MWC-a.

 

SEAT će takođeuzeti učešće i u Mobilnom Festivalu Mladosti (YOMO), sporednom događaju koji omogućava da 20.000 učenika starosti od 10 do 16 godina iz Španije eksperimentiše naukom i tehnologijom. SEAT će im pružiti priliku da putem virtuelne realnosti upoznaju Barselonu u 4D tehnologiji.

 

SEAT će se predstaviti i na štandu specjalista za mobilna plaćanja Sunhill. Tri SEAT vozila opremljana FullLink tehnologijom biće na raspolaganju posetiocima za testiranje mogućnosti zakazivanja parkinga Travipay i sistema plaćanja.

 

SEAT-ovo predstavljanje na predstojaćem MWC-au ilustruje nastavak napora koje marka čini na polju digitalne transformacije, sa ciljam da zauzme vodeću poziciju na tržištu jednostavnih mobilnih rešenja.

 

napomena: Slike prikazane iznad su 3D prikazi SEAT štanda na Mobile World Congress-u.