Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posete prezentacije.
Prihvati i nastavi

NOVA SEAT IBIZA

Najbolja Ibiza ikad

02.02.2017

Nova SEAT Ibiza je tu. Puna nove tehnologije, perfektne dinamike i sa impresivnim unapređenjima u pogledu unutrašnjeg prostora i komfora. Najvažniji model Španske marke poseduje potpuno novi stil zadržavajući mladalački duh, funkcionalnost i sportski karakter kao i uvek. Ona predstavlja osveženi dizajn koji reflektuje SEAT-ov prepoznatljiv karakter i nastavlja DNK tradiciju, oštrog sportskog dizajna naglašenim linijama i površinama. Peta generacija modela SEAT Ibiza će doživeti svoj javni debi na Ženevskoj izložbi ove godine.

 

 

Nova SEAT Ibiza je potpuno novi model koje je kreiran sa ambicioznim ciljevima: unapređenje bezbednosti, dizajna, performansi i komfora. Veliki kvalitativni napredak je postignut zahvaljujući novoj MQB Ao platformi. SEAT Ibiza je prvi model Volkswagen Grupe koji će koristiti ovu novu platformu čime se naglašava značaj SEAT-a za čitavu grupu.

 

Prvi put predstavljena 1984. Ibiza je postala ikona SEAT-a. Ovo vozilo je tu najduže u istoriji marke i najprodavaniji je model Španske marke sa preko 5.4 miliona prodatih vozila. Ibiza je jedan pod tri stuba kompanije, zajedno sa modelima Leon i Ateca na kojima SEAT zasniva svoj uspešan put u budućnost.