Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posete prezentacije.
Prihvati i nastavi

Smart City Expo

SEAT predsednik Luca de Meo: "Budućnost urbane mobilnosti"

11.15.2016

Barselona, 15/11/2016. - SEAT Predsednik Luca de Meo, i arhitekta, inženjer i direktor  Massachusetts Institute of Technology (MIT) Senseable City Lab Carlo Ratti učestvovali su u dijalog panelu u okviru Smart City Expo World Congress programa. Pod naslovom"Budućnost urbane mobilnosti", razgovarali su o izazovima povezanim sa urbanom mobilnošću u budućnosti u kontekstu kulture ekonomičnog deljenja, koja je sve raširenija među navikama korisnika.

Luca de Meo i Carlo Ratti istakli su značaj umrežavanja automobila u kontektsu "pametnog grada" kao i različite solucije koje iz te perspektive mogu dodatno olakšati personalnu mobilnost.

 

Prema SEAT President Luca de Meo, "Barselona je najbolji izbor za istraživanja novih mogućnosti za mobilnsot u kontekstu "pametnog grada" jer odgovara veličinom, industrijskom mrežom i otvorena je za startup inovacije.  SEAT učestvuje u ovome i mi želimo da budemo ključni igrač u razvoju inovativnih, novih i pametnih koncepta mobilnosti. Naš cilj je da budemo na vodeća kompanija po pitanju umrežavanja."

 

SEAT je uzeo učešće u Smart City kongresu, wkoji se održava u Barseloni do četvrtka, sa tehnološkim inovacijama kao što je  Ateca Smart City Car sa Smart City Connectivity, pionirski projekat koji omogućava da se lako pronađe parking mesto ili da se vozilo deli sa drugim korisnicima. SEAT pravi napredak ka lakšem konceptu mobilnosti koje se mogu svrstati u tri polja: Digital Sharing vision, urbano iskustvo sa SEAT Atec-om i iCity platforma, sistem koji je udružio kompaniju sa Barselona Savetom i Cellnex Telecom-om. 

 

Smart City kongres idealno je mesto za predstavljanje SEAT-ove vizije budućnosti mobilnosti. Brend, koji prolazi kroz digitalnu transformaciju želi da postane vodeći brend na polju umrežavanja i digitalizacije.