Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posete prezentacije.
Prihvati i nastavi

PARIS MOTOR SHOW 2016

Duh Baselone u Parizu

10.03.2016

Pariz, 03/10/2016 - SEAT već stigao na Paris Expo u Porte de Versailles na ovogodišnji motor show.  A sa SEAT-om u stigao je i duh Barselone.

Nova SEAT Ateca je inspirisana gradom u kojem je stvorena, Barselonom. Zato je dobra prilika da posetiocima pružimo pogled na našu inspiraciju. Posetioci mogu na SEAT štandu koji se nalazi na samom ulazu u Paris Expo da probaju neka karakteristična Španska jela direktno iz glavnog grada Katalonije. 


Pod štanda je dekorisan koloritnim i intrigantnim pločicama po kojima je Barselona poznata i posetioci SEAT štanda mogu da osete kakav je osećaj kada zakorače u naš grad.

 

 

Naravno, centralno mesto zauzima SEAT Ateca, sa specijalnim fokusom na SEAT Ateca XCELLENCE. Ovaj model krasi najnovija tehnologija i vrhunska završna obrada. Naša publika ima šansu da upozna moderan urbani SUV model u najboljem svetlu.

Ako ste znatiželjni da upoznate duh Mediterana u Gradu Svetla, produžite do SEAT štanda gde smo za Vas pripremili prezentaciju svega što ovaj divan grad ima da pokaže. Ako pak niste u mogućnosti da nas posetite, pratite nas na socijalnim mrežama i budite u toku.