Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posete prezentacije.
Prihvati i nastavi

SEAT mladi su posvećeni fleksibilnoj, digitalnoj, umreženoj kompaniji

SEAT-ova Digitalna generacija

09.28.2016

Martorell, 21/09/2016. - SEAT aktivno sluša svoje mlade, koji čine 24% zaposlenih i koji su nagažovani da zajedno definišu metode rada u budućnosti. U tu svrhu oragizovana je radionica (Facebook based) sa 32 učesnika ispod 28 godina starosti koji su doprineli sa preko 300 inovativnih ideja. SEAT mladi žele da rade u potpuno digitalnoj komapniji, koja je umrežena i fleksibilna, koja prednjači u inicijativama vezanim za autonomiju i fleksibilnost u prostoru i vremenu, koja promoviše zajednički rad, konstantno usavršavanje, e-učenje i hrabri saradnju na stvaranju i razvoju.

Pogledajte trailer

Moderna radionica

Jedna od karakteristika ove generacije je masivna upotreba digitalne tehnologije i intenzivna komunikacija preko socijalnih mreža, tako da je radionica organizovana u laboratorijskoj atmosferi sa fokusom na zajedničkom radu preko mobilnih uređajaja na specijalnoj Facebook strani . U isto vreme koristeći motivacione klipove TED talks kao i tehnologiju live striminga i live online sesija. Povratne informacije su bile instantne i povezane sa temama koje su u trendu. Pod sloganom "Budućnost rada u SEAT-u", četiri polja unapređenja su analizirana: kultura i upravljanje, razvoj i učenje, kompenzacija i performanse, radne metode.

SEAT Vice-president  za ljudske resurse Xavier Ros sastao sa nekima od mladih koji su učestovali u radionici. "24% od SEAT-ovih 14,000 zaposlenih su mladi i mi ih aktivno pratimo", rekao je Ros tokom sastanka. "Za kompaniju koja je 100% posvećena digitalnoj transformaciji, naši mladi su smernica budućeg razvoja kompanije ." "Ovo je strategija koja se trenutno implementira, ako imamo u vidu  da je  53% zaposlenih u 2015 mlađe od 30 godina" dodao je.

 

Kako će izgledati rad u SEAT-u u budućnosti

Po mišljenju mladih digitalizacija na svim nivoima je ono što je trenutno najvažnije a to znači imati pristup novim tehnologijama umrežavanja. Takođe istakli su značaj motivacije, u ovom slučaju profesionalni razvoj i kontinuirano učenje. Oni smatraju da treba obratiti pažnju na raznovrsnosti proizvoditi uspešne proizvode, izrazili su vrlo pozitivno mišljenje o osnivanju inkluzivnog sistema internih procesa. Potrebne vrednosti o kojima su pisali SEAT mladi uključuju transparentnost , saradnju, jednostavnost, pristupačno rukovodstvo i otvorene dostupne sisteme.

 

Kontinuirano aktivno slušanje

 

Danas, Facebook stranica SEAT Millennials je živ alat fabrike, gde su mladi nastavili da razvijaju projekte i gde se pokreću i dele nove inicijative.