Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posete prezentacije.
Prihvati i nastavi

PARIS MOTOR SHOW

Počinje odbrojavanje

09.26.2016

Martorell, 26/09/2016. - SEAT je počeo odbrojavanje do Salona automobila u Parizu, koji otvara svoja vrata za javnost od 1. do 16. oktobra. Ali, neposredno pre, 29. i 30. septembra, za vreme press dana, SEAT će otkriti jedinstveni koncept koji potpuno drugačije  iskustvo od bilo čega  što ste ranije videli.

Španski brend će se prikazati iznenađujući novi oblik štanda sastavljen od dva različita mesta. Interaktivni 4D amfiteatar gde će se kontinuirano održavati press konferencije svakih 30 minuta i gde će akcenat biti na auto konfiguratoru koji koristi BitBrain tehnologiju za konfiguraciju modela SEAT Ateca na osnovu  emocija korisnika. Na otvorenom prostoru SEAT će pripremiti mesto za druženje, press centar i chill-out zonu, posetioci u potpunosti mogu živeti i doživeti brand.

Pogledajte trailer

Created in Barcelona koncept će takođe imati istaknut prostor za SEAT u Parizu, za predstavljanje kvaliteta kao što su inovacije, tehnologije i urbanog dizajna, sve vrednosti koje dele SEAT i Barcelona.

 SEAT prolazi kroz proces transformacije, i postaje postane brand koji se fokusira na ponudu lakših i dostupnijih mobilnih rešenja. Ova transformacija će promeniti viziju brenda za budućnost, njegov koncept mobilnosti, proizvoda i usluga, kao i struktura, procedura i internih timova.

 Ateca, treći stub marke, takođe će igrati važnu ulogu u glavnom gradu Francuske. SEAT-ov prvi uspešan SUV ide korak dalje sa X-perience verzijom, koja će imati svoj debitantski nastup. Ateca X-perience model, nadahnut mediteranskom kulturom, pokazuje svoj najveći avanturistički duh, off-road stranu i mogućnosti porodice Ateca i njen budući potencijal.

 Paris Motor Show poklapa se sa vremenom kada SEAT konsoliduje svoje finansijske rezultate i preduzima najveću proizvodnu ofanzivu u istoriji marke. SEAT stalno napreduje prema održivoj profitabilnosti i očekuje da će zatvoriti 2016. sa pozitivnom dobiti nakon polugodišnje operativne dobiti u iznosu od 93 mil. evra, odnosno 77% više nego u istom periodu prošle godine. Nakon modela Ateca, SEAT će predstaviti i tri nova modela, uključujući i novi SUV crossover koji će biti razvijen i proizveden u Martorell-u.