Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posete prezentacije.
Prihvati i nastavi

SEAT VP FOR PRODUCTION DR. TOSTMANN

Počastvovani Eurostar nagradom

09.15.2016

München / Martorell, 2016/09/08. - SEAT potpredsednik za proizvodnju Dr. Andreas Tostmann o prestižnoj publikaciji Automotive News Europe za dodelu Euro Stars u kategoriji Upravljanje Proizvodnjom. Nagrada je priznanje za  karijeru, u automobilskoj industriji evropskih lidera i priznanje za upravljanju proizvodnjom.

Dr. Tostmann, SEAT potpredsednik za proizvodnju od 2011 je zadužen za  tri fabrike u Španiji - SEAT Martorell, SEAT Barselona i SEAT komponente - pored toga bio je na nekoliko međunarodnih pozicija unutar Volkswagen grupe. Dr. Tostmann je dobio nagradu za upravljanje i dostignuća u području upravljanja proizvodnjom.

On je izrazio "zahvalnost i zadovoljstvo za priznanje za sve ono što je rezultat predanog timskog rada, što omogućava SEAT povećanje proizvodnje u fabrici Martorell za 60% u poslednjih 6 godina poboljšanjem efikasnosti, procesa i kvaliteta vozila. Naš cilj je nastaviti napore i zadržati povećanje stope kvaliteta, produktivnosti i efikasnosti zaštite životne sredine ".

Tokom njegovog vođstva, SEAT fabrika u Martorellu dobila je Lean nagradu 2013 godine i Lean&Green nagradu za upravljanje koje se dodeljuju nejefikasnijim fabrikama u Evropi. Pored toga fabrika SEAT komponente, dobila je negradu Excellence Award iz Španije. U proteklih nekoliko godina investirano je preko 17 miliona EUR u Ecomotive Factory program u cilju optimizovanja resursa.

SEAT-Martorell fabrika zauzima prvo mesto u Španiji po pitanju proizvodnje. U 2015. godini SEAT je zabeležio najveći obimproizvodnje od 2001. godine sa stopom rasta od 7.8% i 477.077 proizvedenih vozila. SEAT Ibiza i Leon se proizvode tu kao i Audi Q3, jedino premium vozilo proizvedeno u Španiji.

 

 

Karijera

PhD  Mašinstva, Dr. Andreas Tostmann pridružio se  Volkswagenu  1990, u odeljenju Group Product Planning area. Od 1994 bio je zadužen za Powertrain System Planning area u Volkswagen Mexico. Bio je zadužen i odgovoran za planiranje i tehničko projektovanje Powertrain System i upravljanje projetom za Volkswagen grupu u 1995. U 1998 postao je Production manager u Volkswagen fabrici u Salzgitter (Germany) i bio promovisan u direktora fabrike tri godine kasnije. U 2004 postao je Managing Director za Volkswagen Južna Afrika, i bio na toj poziciji do 2007,  kada je predstavljen kao Chairman of the Board of Volkswagen Slovačka. Na ovoj funkciji, Dr. Tostmann bio je odgovoran za proizvodnjiu. Na mestu SEAT Executive Vice-president za proizvodnju nalazi se od Decembra 2011.