Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posete prezentacije.
Prihvati i nastavi

SEAT, prvi proizvođač sa CarPlay aplikacijom

CAR CONNECTIVITY

09.15.2016

Martorell, 2016/09/06. - SEAT je preduzeo još jedan korak unapred u umrežavanju nakon što je postao prvi brand u industriji u svetu koji poseduje aplikaciju koja je kompatibilna sa CarPlay. IOS-razvijena SEAT DriveApp je sada dostupna na App Store i omogućava Vam pregled i upravljanje sadržajem instaliranim na iPhone na ekranu komandne table. Aplikacija je već dostupna u Španiji i u sledećih nekoliko nedelja biće dostupna i na drugim tržištima.

 

Sa SEAT DriveApp korisnici mogu da dobiji podatke o stanju vozila. Dodatne informacije poput servisnog intervala, pritiska u gumama i najbliže lokacije SEAT salona takođe su dostupne. Dodatne usluge će biti dodate aplikaciji u narednom periodu.

 

SEAT DriveApp je o potpunosti razvijen od SEAT tehničkog centra, koji je glavni pokretač umrežavanja u Španiji.  SEAT ima za cilj stvaranje mobilnog ekosistema i pomeranje fokusa sa proizvodnje i marketinga vozila na pružanje mobilnih servisa.

Kompanija već nudi Fulllink tehnologiju za CarPlay kompatibilnu sa iPhone modelima i Android uređajima. Benefiti umrežavanja u SEAT modelima se ogledaju u mogućnostima informisanja o statusu vozila i informacija sa socijalnih mreža.

SEAT je prva fabrika koja je pokrenula integraciju pametnih telefona koja je kompatibilna sa CarPlay, Android (AndroidAuto) i MirrorLink. A u poslednje dve godine je učestvovala u Barseloni na Mobile World Congress.