Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posete prezentacije.
Prihvati i nastavi

Paris Motor Show

Najnovije vesti od 1. do 16. oktobra

09.13.2016

Važan događaj u automobilskom kalendaru u oktobru ove godine koji ne možete propustiti je Pariz Motor Show. Od 1. do 16. oktobra, a nakon uzbudljive godine za SEAT to će biti nešto čemu idemo u susret.  Još jednom u Pariskoj Expo Porte de Versailles, biće prisutni svi najveći i najpoznatiji brendovi automobilske industrije iz celog sveta.


  Nakon svetske premijere novog modela SEAT Ateca na ženevskom salonu automobila ranije ove godine, imaćete priliku da se izbliza upoznate sa našom vizijom modernog SUV-a i prvi put vidite novu SEAT Ateca Xcellence opremu. 

  Kao i uvek,  SEAT štand će biti smešten u Volkswagen grupu, a može se naći u hali 4. Ovaj štand će biti usmjeren na digitalizaciju marke, prikazivanje najnovijih inovacija iz SEAT-a i ponuditi nova iskustva kroz korišćenje inovativnih i inteligentnih tehnologija.

Novi model SEAT Ateca, će biti u glavnom fokusu, prikazujući kako upotreba moderne tehnologije može unaprediti iskustvo u vožnji. Posetioci će imati priliku da uživaju u doživljaju Barselone na sasvim nov način.

Još jedan kuriozitet na izložbi će premijerno prikazan Bitbrain konfigurator vozila. Bitbrain konfigurator vozila meri mentalne stimulanse i automatski konfiguriše model SEAT Ateca bez potrebe da korisnik koristi ruke ili glasovne komande.

Van hale na otvorenom prostoru posetioci će moći da vide tri verzije modela SEAT Ateca koje će se nalaziti kod glavnog ulaza. Ovaj štand će posetiocima pružiti duh Barselone u Parizu "Created in Barcelona" je glavni lajtmotiv ipruža najbolji uvid u to kako je izuzetan pogled na grad inspirisao novi model SEAT Ateca.

Uz sve uzbudljive moderne tehnologije na ovoj manifestacije i stvarno dobre prilike da se izbliza upoznate sa vizijom modernog SUV vozila, ovogodišnji Paris Motor Show ne smete propustiti.

Budite sa nama!