Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posete prezentacije.
Prihvati i nastavi

Menjaj pravac!

SEAT i Kesić

06.17.2016

Mediji su ovih dana nagađali da li se radi o promeni uređivačke politike poznate emisije, a na email adresu gospodina Kesića stizala su i pitanja o eventualnom pridruživanju nekoj od političkih stranaka.

Oni maštovitiji su čak pitali i o promeni neke druge, privatne orijentacije, novoj ljubavi i sl.

Nakon nekoliko dana pritiska, Zoran Kesić je odlučio da prekine nagađanja.
Tim povodom organizovana je konferencija za novinare na kojoj će gospodin Kesić objasniti motive za promenu pravca.

"Svašta sam čuo o sebi ovih dana, i da sam ušao u neku stranku, i da sam homoseksualac i da imam neku aferu, a ja sam odlučio da konačno položim vozački i da žena prestane više da me vozi. Sve se ovo desilo u trenutku kada sam video i upoznao njega koji nije u glavnom toku i koji nije poznat kao drugi, ali je meni magičan - SEAT ", izjavio je Kesić i najavio saradnju sa Porsche SCG u Srbiji. "Sada će i žena moći malo da predahne jer će mi SEAT pomoći da se ostvarim i kao vozač", rekao je Kesić.

"Saradnja poznatog voditelja i kompanije Porsche SCG bila je logičan iskorak u SEAT kampanji jer se Kesićeve osobine poput toga da on nije mainstream, da ne misli kao drugi, da ima sve što je potrebno za uspeh, hrabar je i voljan da ide do krajnjih granica u svom poslu - potpuno podudaraju sa vrednostima SEAT brenda. Sa druge strane, Kesić nema ni vozačku dozvolu što daje dodatni zaokret ovoj kampanji", izjavio je Manolito Vujičić, generalni direktor Porsche SCG.

Ova kampanja je samo početak većeg broja akcija brenda SEAT planiranih za narednih nekoliko meseci, a kompanija Porsche SCG veruje da će ovakvom kampanjom promeniti pravac razmišljanja vozača u Srbiji i skrenuti njihovu pažnju na SEAT.

Tokom kampanje Porsche SCG kroz mrežu individualnih predstavnika prodaje, kao i u prodajnim objektima u Beogradu i Novom Sadu, ponudiće modele SEAT Ibiza, SEAT Leon i SEAT Toledo sa različitim tipovima motora, sa odličnim paketima opreme, i sa tradicionalno dobrim opcijama finansiranja. 

"U periodu kampanje, odlučili smo da kroz mrežu individualnih predstavnika prodaje, kao i u našim prodajnim objektima u Beogradu i Novom Sadu, ponudimo modele SEAT Ibiza, SEAT Leon, i SEAT Toledo sa različitim tipovima motora, sa odličnim paketima opreme, i sa tradicionalno dobrim opcijama finansiranja. Verujemo da će, pored odlične kampanje,  naše konkretne ponude uticati da vozači promene pravac, skrenu ka našim salonima i voze SEAT.

Spremili smo i test-automobile, pa ovim putem pozivam zainteresovane da se prijave na test vožnje." 

Izjavio je na kraju Dragan Prljinčević, direktor marke SEAT za tržišta Srbije i Crne Gore.