Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posete prezentacije.
Prihvati i nastavi

SEAT Ateca

SEAT Ateca – novo

05.04.2016

Lista novosti na  4,36 m dugačkom i  510 l  velikom prtljažniku modela SEAT Ateca je veoma dugačka. Prvi SUV model iz fabrike iz Martorell. 

Thomas Schauer, inženjer kompanije radi na testiranju i ocenjivaju novog modela.  SUV iz SEAT-a je konačno postao stvarnost i sa sobom donosi veliki broj inovacija i i utisaka za upravljačem.

Kessy: Zahvaljujući Kessy sistemu, inovacije počinju i pre nego što uđete u vozilo. Ovaj sistem omogućava automatski pristup i pokretanje motora bez potrebe da ključ vadite iz džepa.


"Dobrodošli" svetlo: Ovo svetlo se projektuje iz spoljnih retrovizora bočno na podlogu i time olakšava pronalaženje vozila u mraku.


Dinamika: "Kada smo dizajnirali šasiju, posebnu pažnju smo obratili na balans sportskog i osećaja udobnosti.

Teren: "Nova EAT Ateca se odlično pokazala i u gradskim i u planinskim putevima". Iako deluje kao robusno vozilo, ATECA je jedan od najlaših modela u svojoj klasi. Sa pogonom na svim točkovima osigurano je savladavanje i najzahtevnijih terena.

Full-LED prednji farovi: Nova SEAT Ateca garantuje dobru vidljivost i sigurno osvetljenje.

Efikasnost motora: Ubedljivi motori u opsegu od 115 do 190 KS.

Povezivanje: Novi kompaktni SUV poseduje 8" ekran i SEAT Full-Link tehnologiju. Na raspoalaganju je i indukcioni punjač mobilnih uređaja bez kabla.

Dodatni paketi pomoći: Da bi vožja modela SEAT Ateca bila još udobnija tu su: asistent za saobraćajne zastoje, front-assit, automatski nadzor udaljenosto  vozila i sl.

Kamere: Nova SEAT Ateca poseduje 4 kamere koje omogućavaju pregled svih 360 stepeni i pružaju osećaj sigurnosti i bolje kontrole prostora. Najuži parking prostori više nisu nesavladivi a dodatna pogodnost i indikator slepog ugla u vidu indikatora na ratrovizoru.

Funkcionalnost: Pored velikog i prostranog prtljažnika od 510l dodatna opcija je senzor koji će automatski otvoriti vrata prtljažnika a reaguje na pokret stopala.

Poslednja generacija tehnike i jedinstveni dizajna čine model SEAT Ateca izuzetno dinamičnim i udobnim vozilom,  sumirao je Tomas.