SEAT

Otvoren SEAT Boutique Concept u Crnoj Gori

30.10.2019

Uz flamenko i sangriju SEAT dolazi u novom ruhu u srce Podgorice.

25. oktobra svečano je otvoren SEAT Boutique Concept u poslovnom centru The Capital Plaza. Ovu uzbudljivu marku na novoj lokaciji zastupa Rokšped Auto Centar d.o.o. višegodišnji ovlašćeni prodajno servisni centar.

Lako pristupiti, lako kupiti, lako finansirati  

 

 

 

Iz Rokšped Auto Centra smatraju da će boutique concept otvoriti brend SEAT čitavoj novoj generaciji entuzijasta i kupaca, zahvaljujući svom opuštenom i prijatnom okruženju i prodajnom timu koji je spreman da otkrije kupcima zašto je SEAT izazvao takav ,,bum" u industriji.

Prošla godina je označena kao najveća ofanziva ikada zabiilježena kod marke SEAT, koja je zajedno sa širenjem poslovnih horizonata na pet kontinenata dovela do najboljih rezultata u istoriji brenda, koji održava svoju poziciju kao najbrže rastući proizvođač automobila u Evropi.

Direktor Rokšped Auto Centra g. Željko Božović izjavio je da je povod večerašnjeg okupljanja zaista značajan za njegovu firmu i da u njoj snažno slijede viziju brenda i zato večeras u visokim obrtajima i pokreću novi razvoj SEAT-a u Crnoj Gori.

 

U ime kompanije Porsche SCG generalnog uvoznika automobila marke SEAT za Srbiju i Crnu Goru prisutne je pozdravio g. Dragan Prljinčević, direktor marke SEAT, koji je izrazio nadu za daljim razvojem ovog brenda na teritoriji Crne Gore.

Kako Concept radnje po pravilu spajaju kulturu i prodaju  tako SEAT Boutique Concept u Podgoricu sa jedne strane donosi kulturu urbane, žive i sunčane Barselone, a sa druge strane njemačku preciznost i kvalitet. 

 

Nameće se pitanje kako će izgledati kupovina automobila u Crnoj Gori za 10 godina?

SEAT Boutique Concept ujedno pruža priliku za testiranje savremenog prodajnog pristupa koji se radikalno razlikuje od tradicionalnog okruženja dilerskih objekata.

Sa otvaranjem ove vrste izložbeno-prodajnog objekta SEAT u Crnoj Gori odvažno prati stope kolega iz Londona, Ciriha i Novog Sada i probija put ka mobilnosti budućnosti.

Na samom otvaranju posbnu pažnju privukao je najnoviji model Tarraco ujedno perjanica SEAT game. Uz njega su bili izloženi i ostali predstavnici SUV porodice, Arona i Ateca.

Da biste izabrali svoj omiljeni SEAT više nije potrebno voziti izvan grada. Testirajte i odaberite vozilo u urbanom okruženju gradskog jezgra radnim danima od 09-17h i subotom od 09-14h.