Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posete prezentacije.
Prihvati i nastavi
SEAT S.A., kvalitet

SEAT strastveni perfekcionisti

 

 

 

 

SEAT je dinamičan i brend mladog duha. Mi razvijamo i proizvodimo pouzdana i odlična vozila. Glavna pokretačka snaga tima je da podstakne i prevaziđe očekivanja kupaca. Sve organizacione oblasti su posvećene da postignu sledeće ciljeve:

Naša osnovna motivacija je postizanje većeg kvaliteta od naših konkurenata u smislu pouzdanosti i kvaliteta, prevazilaženje očekivanja kupaca, na tržištu na kojem se takmičimo.

Proces efikasnosti osigurava postizanje ciljeva i optimalnu upotrebu resursa.

Trening i razmjena znanja obezbjeđuje kontinuirani razvoj svih zaposlenih. Naše osoblje u verikoj mjeri određuje kvalitet proizvoda i uspjeh kompanije.

Naša ekološka i društvena odgovornost je od ključnog značaja kada je u pitanju izgradnja povjerenja, povećanje našeg kredibiliteta i poboljšanje izgleda našeg brenda. Naši odnosi sa dobavljačima, trgovcima, akcionerima i drugim organizacijama pružaju stabilan i profitabilan posao svim zainteresovanim stranama.

 

 

Svi zaposleni na svim nivoima hijerarhije razmišljaju i djeluju u okviru utvrđenih procesa i na taj način doprinose, u kontekstu svojih odgovornosti, da postignu korporativne ciljeve.

Naš cilj je da se razlikujemo od konkurenata pružanjem inovativnih, efikasnih i jednostavnih rješenja za mobilnost, što nas dovodi da budemo jedinstveni u automobilskoj industriji.