Dodatna oprema

Učinite to na svoj način.

Vaša SEAT Arona nudi ceo niz dodatne opreme uz pomoć koje ćete sasvim jednostavno planirati svoje putovanje. Nezavisno od toga šta je na dnevnom redu, imamo pravu dodatnu opremu za vas.

Polučvrsta kadica za prtljažnik

Ponesite sa sobom što god želite.

Polučvrsta kadica za prtljažnik izrađena po meri i savršeno se uklapa u vaš prtljažnik od 400 l. Šta god poneli sa sobom, vaš automobil je zaštićen od ogrebotina i prljavštine. A zahvaljujući protivkliznom materijalu vaš prtljag će ostati na svom mestu.

Opušteno dalje

Zaštitite sedišta

Svašta može da se dogodi tokom putovanja.

Sprečite oštećenja zadnjih sedišta vaše nove SEAT Arone štiteći ih od mogućih ogrebotina, vlage ili dlaka vašeg ljubimca. Potpuna zaštita za vaša sedišta.

Mehanizam za vuču

Poneti sve sa sobom? Učinite to.

Olakšajte svoj život vučnom kukom na svojoj novoj SEAT Aroni. Što god bilo, sada to možete poneti sa sobom.

Dekorativna unutrašnjost

Pobedite nepobedivo.

Raznolikost je bitna. Upravljač u sportskom ili elegantnom dizajnu? Glava ručice menjača, papučice i oslonci za noge srebrne boje? Vi se ipak razlikujete od mase. I vaša SEAT Arona takođe.

Štitnici za blato

Krenite! Zaštićeni.

Zaštitite svoju Aronu štitnicima za blato koji su savršeno smešteni iza točkova. Imate dovoljnu zaštitu. Više vam nije ni potrebno. 

Da li želite da saznate više o SEAT Aroni?

Fotografije su uopšteni prikaz.

Sistemi podrške su dodatni elektronski uređaji u motornim vozilima koji podržavaju vozača u određenim situacijama u vožnji. Međutim, ovi sistemi podležu ograničenjima i ne oslobađaju vozača od odgovornosti za upravljanje vozilom. Molimo, informišite se (pre vašeg prvog putovanja) u vašim uputstvima za upotrebu u kojoj meri vas sistem podrške za vozača podržava.