Prepoznavanje prirodnog govora

Povežite svoj automobil sa svetom.

Za traženje odredišta, adresa ili medija morate samo da pitate. Izgovorite "Hola Hola" kako biste aktivirali sistem i ostavite ruke na upravljaču kako bi zadržali potpunu kontrolu nad vozilom.

SEAT CONNECT

Svaka avantura treba muzičku numeru.

U kombinaciji sa navigacionim sistemom možete da uživate u medijskim uslugama na zahtev i streamingu muzike, podcasta ili internet radija. Planirajte najbržu rutu do svog odredišta, dobijajte saobraćajne informacije na putu i pronađite najbliže parkiralište ili najbližu benzinsku stanicu.

Uvek povezani

Podrška 24 sata na dan.

Funkcija poziva u nuždi eCall automatski uspostavlja vezu sa hitnim službama i unapred šalje sve potrebne detalje. Time će se uštedeti vreme kada je to potrebno.

Usluge na daljinu

Neka vam je automobil uvek u džepu.

Sa zaključavanjem i otključavanjem vozila na daljinu otključavanje vašeg automobila jednostavno je kao otključavanje vašeg pametnog telefona. Aktivirajte sirenu ili žmigavce kako biste svoje vozilo lakše prepoznali u masi.

Da li želite da saznate više o SEAT Aroni?

Fotografije su uopšteni prikaz.

Sistemi podrške su dodatni elektronski uređaji u motornim vozilima koji podržavaju vozača u određenim situacijama u vožnji. Međutim, ovi sistemi podležu ograničenjima i ne oslobađaju vozača od odgovornosti za upravljanje vozilom. Molimo, informišite se (pre vašeg prvog putovanja) u vašim uputstvima za upotrebu u kojoj meri vas sistem podrške za vozača podržava.