Tehnologija

Vi zadajete smer.

Moderna tehnologija za vaš moderan život. SEAT Arona drži vas na vezi kako biste imali sve što želite, kad god to poželite. Gde god se nalazili.

9,2″ navigaciioni sistem

U savršenom ritmu.

"Lebdeći" 9,2" ekran osetljiv na dodir sa navigacionim sistemom podiže se u vašem vidnom polju kako bi obezbedio bolju vidljivost, bezbednu vožnju i jednostavniji pristup vašim online medijima.

Podrška upravljanja pri parkiranju

Poluautonomno parkiranje.

Vaša Arona traži parkirna mesta kako bi utvrdila najbolju udaljenost za paralelno parkiranje i vožnju unazad u uska parkirna mesta i nakon toga preuzima upravljanje za savršeno pozicioniranje.

Full Link

Proširuje vaše horizonte.

Inteligentniji put za povezivanje sveta. Budite u toku sa svim svojim uređajima i povežite svoje muzičke liste za reprodukciju bez odvraćanja pogleda sa puta.

Beats Audio®

Veliki zvučnici su inspiracija za velika dela.

Beats Audio® sa 7 premium zvučnika, impresivnim subwooferom za reprodukciju muzike sa dubokim tonovima i snažnim 300-W pojačalom za najveći stepen jasnoće zvuka svih vaših muzičkih lista za reprodukciju.

Postolje za induktivno punjenje

Oživite svoju vožnju.

Stavite svoj pametni telefon u postolje za induktivno punjenje kako bi se bežično napunio.

Da li želite da saznate više o SEAT Aroni?

Fotografije su uopšteni prikaz.

Sistemi podrške su dodatni elektronski uređaji u motornim vozilima koji podržavaju vozača u određenim situacijama u vožnji. Međutim, ovi sistemi podležu ograničenjima i ne oslobađaju vozača od odgovornosti za upravljanje vozilom. Molimo, informišite se (pre vašeg prvog putovanja) u vašim uputstvima za upotrebu u kojoj meri vas sistem podrške za vozača podržava.