Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posete prezentacije.
Prihvati i nastavi
SEAT ORIGINALNI DJELOVI®

Kvalitet se isplati

Odluka za SEAT je izbor napredne tehnologije, kvaliteta i trajnosti. To je zahtjev  koji ispunjavaju SEAT Originalni djelovi®

SEAT Originalni delovi®

Garantovano očuvanje vrijednosti 

Ukoliko ste se odlučili za SEAT, odlučili ste se za najmoderniju tehnologiju, dugotrajnost i kvalitet. To je zahtjev koji se ogleda u svim SEAT Originalnim delovima®.  Da bi se zadržale karakteristike vozila tokom cjelokupnog vijeka trajanja i da sve komponente zajedno harmonično funkcionišu o tome vode računa  SEAT Servis i Seat originalni djelovi®. Ugradnja  SEAT originalnih djelova doprinosi očuvanju vrijednosti vozila.

SEAT Originalna dodatna oprema® vam nudi mnogobrojne mogućnosti da Vaše vozilo načinite jedinstvenim i da ga opremite u skladu sa Vašim potrebama. Provereni kvalitet SEAT Originalnih djelova® osim sigurnosti obezbjeđuje i dug vijek trajanja.

Originalni djelovi su proizvedeni u skladu sa najvišim kvalitativnim standardima i standardima SEAT serije i precizno su prilagođeni svakom pojedinačnom  modelu. Ugradnjom SEAT originalnih djelova kod SEAT partnera ostvarujete pravo na 2 godine garancije na ugrađene djelove i radove.

SEAT  Originalni delovi® su najsigurnije rješenje jer za SEAT nude najveću kupovnu sigurnost.

Oni su takođe ekonomično rješenje jer su dugotrajni i kada se posmatra cjelokupni period korišćenja imaju cjenovnu prednost u odnosu na ukupne troškove.

Originalni djelovi se 100%  precizno uklapaju i ne zahtjevaju skupa prilagođavanja.

SEAT partneri u Vašoj blizini