Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posete prezentacije.
Prihvati i nastavi
BEZBJEDNOST

Sigurno je sigurno

6 vazdušnih jastuka, aktivni i pasivni sistemi bezbjednosti kao što su ABS, ESP i IsoFIX čine SEAT Toledo jednim od najsigurnijih vozila u svojoj klasi. Euro-NCAP mu je dodjelio maksimalnih 5 zvjezdica.

FRONT ASSIST

Sistem nadzora udaljenosti

Sistem "Front Assist" vrši stalni nadzor udaljenosti između vozila. Vizuelna i zvučna upozorenja pomažu da se izbjegnu kritične situacije čime sistem obezbjeđuje bezbjednost vama i drugim učesnicima u saobraćaju.

SISTEM PREPOZNAVANJA UMORA

Važna upozorenja

Sistem prepoznavanja umora vozača, analizira pokrete upravljača. U slučaju da detektuje zamor vozača sistem će oglasiti zvučni signal i odgovarajući grafički simbol na komandnoj tabli i podsjetiti Vas da napravite pauzu.

SISTEM ZA KOČENJE U SLUČAJU VIŠESTRUKOG NALETANJA

Druga prilika

Ako  dođe do nesrećnog slučaja, aktivira se automatski sistem za kočenje prilikom višestrukog nalijetanja, koji će obezbjediti da se SEAT Toledo zaustavi trenutno i time izbegnu posljedice lančanog sudara.

Više bezbednosti

Bezbjednost na prvom mjestu

ELEKTRONSKI PROGRAM STABILNOSTI

Elektronski program stabilnosti ESP doprinosi vašoj bezbednosti tako što sprečava vozilo da  izgubi putanju i osigurava stabilnost na svakoj podlozi.

VAZDUŠNI JASTUCI

SEAT Toledo ima 6 vazdušnih jastuka za optimalnu zaštitu. Po dva vazdušna jastuka za vozača i suvozača, bočne vazdušne jastuke i dva vazdušna jastuka za glavu. 

HIDRAULIČNA POMOĆ KOČNICAMA

Hidraulična pomoć kočnicama HBA aktivira kada vam je potreban manevar sa punom snagom kočenja tako što će sila kočenja biti najveća a pedala kočnice se neće blokirati.

ISOFIX

Najveća prednost za najmlađe

SEAT Toledo je opremljen ISOFIX sigurnosnim sistemom za 2 dječija sjedišta koji obezbjeđuje brzu i laku montažu i optimalnu bezbjednost.