Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posete prezentacije.
Prihvati i nastavi
MIRRORLINK™

Novi način vožnje

Ruke na upravljaču i pogled na put a ipak možete da odgovorite na SMS poruke koje ste dobili uz pomoć MirrorLink™ i glasovnih komandi.

Šta je MirrorLink™?

Za sve ljubitelje tehnike MirrorLink™ uspostavlja savršenu vezu između Vašeg pametnog telefona i Vašeg modela SEAT. Sve informacije nalaze se na ekranu Vašeg SEAT-a a aplikacijama možete upravljati direktno preko komandi na multifunkcionalnom upravljaču. 

Šta može MirrorLink™?

Uz pomoć  SEAT DriveApp i MirrorLink™ možete koristiti svoje omiljene aplikacije sa pametnog telefona kao i pratiti statuse društvenih mreža, ili uživati u omiljenim muzičkim playlistama. Možete lako dobiti informacije o statusu Vašeg SEAT-a ili koristiti fukcije "Challenger"-a da usavršite vašu tehniku vožnje kroz kratke zadatke.

Kako funkcioniše MirrorLink™?

Veoma jednostavno  MirrorLink™ se sa Vašm pametnim telefonom povezuje putem USB kabla i interfejsa. Tokom vožnje možete koristiti svoj telefon preko komandi upravljača, ekrana osjetljivog na dodir SEAT Media System Plus uređaja ili glasovnim komandama. Sa Mit MirrorLink™ uvek ste povezani - lako i jednostavno.

SEAT DriveApp

Perfektna kombinacija MirrorLink™ i SEAT DriveApp aplikacije omogućava jednostavan pristup e-mail porukama, vestima, vremenskoj prognozi ili eko savetima.

DRIVEAPP-FUNKCIJE

Praktično prije svega

1
2
3
4
1
PERSONALNI DESKTOP

Na personalizovanom Desktop vaše omiljene funkcije su na dohvat ruke. Vremenska prognoza prilagođena lokaciji, turističke atrakcije, sat ili mini Player.

2
CHALLENGER

Challenger-App aplikacija  nudi Vam 16 različitih kratkih izazova u tri nivoa komlikovanosti sa ciljem da poboljša Vašu tehniku vožnje u cilju smanjenja potrošnje. 

3
PRATILAC-RUTE

Pratilac-Rute prati, beleži i grafički prikazuje Vašu omiljenu rutu puta. Takođe prati potrošnju, brzinu i  parametre rada motora. Snimljene podatke možete da iskoristite za kasniju analizu puta u svom domu.

4
ČITAČ PORUKA

Sa aplikacijom za čitanje poruka uvek ste u kontaktu sa prijateljima i sa njihovim statusima na društvenim mrežama. Aplikacija će čitati e-mail poruke, tweet-ove i Facebook postove.

DOSTUPNE APLIKACIJE

Third-party aplikacije

BRINGGO

BringGo pretvara Vaš telefon u pravi Navigacioni sistem.

MIROAMER

Uživajte u radio stanicama iz cijelog svijeta za upravljačem Vašeg SEAT-a.

PARKOPEDIA

U potrazi za parkingom? Sad je lakše.

WEATHER-PRO

Svi detalji vremenske prognoze za cio svijet.

AUPEO!

Radio, jedinstven kao i VI.

GLYMPSE!

Podelite lokaciju na kojoj se nalazite sa svima koji su Vam dragi.