Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posete prezentacije.
Prihvati i nastavi
Povezivanje

Odlična integracija

Provjerite ovdje da li je Vaš pametni telefon kompatibilan sa MirrorLink™, Android Auto™ ili Apple CarPlay tehnologijom. Mogućnost povezivanja nam je veoma značajna i zbog toga ulažemo veliki trud da na najbolji mogući  način integrišemo Vaš pametni telefon u SEAT. Da budete povezani bilo kada i bilo gde. Veoma je jednostavno "Tehnologija za uživanje".

Povezivanje - Full Link

Full Link je začetnik razvoja mreže između Vašeg pametnog telefona i SEAT-a. Iscrpite maksimalno dostupne informacije, aplikacije i muzičke playliste. A najbolji dio je kao što mu i ime govori Full Link  između Vašeg pametnog telefona Android-ili  iOS i Vašeg modela SEAT zahvaljujući kompatibinosti sa Mirror LinkTM, Android AutoTM i Apple CarPlay® tehnologijom.

Dodatne funkcije su specijalno pridodate za SEAT ConnectApp i MirrorLinkTM  sa novim  ažuriranjim programa.

MirrorLink™

MirrorLink™ perfektan za kombinaciju Vašeg pametnog telefona i SEAT-a. Povežite svoj kompatibilni Android pametni telefon sa Media System Plus-om i MirrorLink™ aplikacija će biti prikazana na ekranu infotainment sistema. Obje ruke su Vam na upravljaču a sve informacije pred očima.

SEAT DriveApp

Savršena kombinacija MirrorLink™ i SEAT DriveApp svako Vaše putovanje čini jedinstvenim. Na raspolaganju su Vam informacije, e-mail, novosti, vremenska prognoza. Veoma jednostavno i zabavno.

Android Auto™

Zamišljen od Google-a, dizajniran za Android korisnike. Sa Android Auto™ na raspolaganju su vam aplikacije kao što su Google Maps, Spotify ili Skype sa komandama glasom, preko ekrana osjetljivog na dodir ili komandi na Vašem upravljaču. Saznajte više o Android Auto™ Car.

Apple CarPlay™

Prirodno Full Link obezbjeđuje i kvalitetnu vezu između iPhone i Vašeg SEAT-a.  Apple CarPlay™ direktno sadržaj projektuje na ekranu SEAT Media System Plus-a za sve uređaje iPhone 5  i novije. Upravljanje sistemom je takođe omogućeno preko ekrana osjetljivog na dodir, glasovnim komandama i komanadama sa multifunkcionalnog upravljača Vašeg SEAT-a.