Specijalna ponuda

SEAT akcijski modeli

Zašto baš SEAT?

SEAT je u predhodne 3 godine najbrže rastući brend na automobilskom tržištu Evrope.

Taj rast je ostvaren prije svega zahvaljujući kvalitetu i ponudi SUV modela u 3 različite klase, a SEAT prodajni saloni prepoznati su kao mjesto gdje može da se odgovori svakom zahtjevu klijenta.

5 godina garancije uz pomoć na putu je još jedan od razloga "Zašto baš SEAT".

Zašto baš sada?

Akcijska ponuda SEAT SUV modela podrazumijeva dodatne pogodnosti za buduće klijente:

  • Prilagođeno finansiranje - finansijske ponude mogu da se prilagode zahtjevima klijenata.

Želite manju mjesečnu ratu, želite veće učešće, želite mjesečno održavanje vozila uključeno u ratu? Možemo da odgovorimo na svaki Vaš zahtjev!

Pozovite naše prodajne centre i oni će Vam dostaviti ponudu baš prema vašim zahtjevima. Pronađite dilera

  • TEST vozila - omogućili smo test vozila za sve naše modele. Testirajte ih i uvidjećete sve prednosti SEAT-a!
  • Mogućnost zamjene staro za novo.
Vaš izbor

SEAT Ibiza

Gradska avantura sa modelom SEAT Ibiza. Ona posjeduje sve što Vam treba za grad. Aerodinamiku, efikasnu formu koja Vam omogućava da se krećete brže sa manjom potrošnjom goriva. Unaprijeđena bezbjednost i dodatna sigurnost. Dakle, gdje putujete?

Vaš izbor

SEAT Leon

Markantnije linije. Izraženiji sportski dizajn. Moderna unutrašnjost i koncept svjetala u najmodernijem tehničkom izdanju. Snažan. Samouvjeren. Povezan. Novi SEAT Leon. Veće dimenzije. Odvažniji dizajn. Dobro došli na sunčanu stranu.

Vaš izbor

SEAT Arona

Urbani SUV koji svojim dimenzijama predstavlja pravi automobil za gradsku gužvu. Raznolikost boja doprinosi prepoznatljivosti, a ukoliko se odlučite za vozilo sa automatskim DSG mjenjačem gradske gužve postaju prava zabava u vožnji. Prtljažnik zapremine 400 L je dodatni adut ovog automobila.

Vaš izbor

SEAT Ateca

Nova SEAT Ateca redizajnirana je kako bi pružila poboljšani, robusniji osjećaj. Pozitivno se kreće prema naprijed - isti sjajni SUV, posebno prilagođen većim životnim i neistraženim teritorijima. Pravo utjelovljenje svestranosti i slobode: s modernim sportskim dizajnom u serijskoj opremi i naprednim tehnologijma, koji Vas vode u veliki svijet. Osigurajte sebi prostor koji Vam je potreban. Istražujte više i smjelije. Jeste li spremni za beskrajne mogućnosti? Kuda će Vas odvesti?

Vaš izbor

SEAT Tarraco

Najveći SEAT SUV model koji dolazi iz fabrike u Volfsburgu je automobil koji može da Vas odveze na poslovni sastanak i na vrh planine i koji ne pravi razliku među putevima. Elegantan, snažan, izdržljiv…